Το άλλο πρόσωπο του Ντούσαν Μπάγεβιτς είδαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης οι παίκτες της ΑΕΚ, με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να τους κάνει έντονες παρατηρήσεις.

Ο 62χρονος προπονητής ζήτησε βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας, αποφυγή λαθών και μεγαλύτερη πίεση στον χώρο του κέντρο. Για τον λόγο αυτό και έβαλε τις φωνές στους παίκτες του, με την «μπάλα» να παίρνει περισσότερο τους Μάκο, Γκέντσογλου, Μανωλά και Λαγό.

«Κάνω καλά τη δουλειά μου»

Την εξήγησή του που είναι περισσότερο παραγωγικός με την ΑΕΚ από ό,τι με την Εθνική Αλγερίας έδωσε ο Ραφίκ Τζεμπούρ μιλώντας σε εφημερίδα της πατρίδας του. «Εγώ κάνω τη δουλειά μου και την κάνω καλά. Το ότι δεν λειτουργώ το ίδιο καλά με την Εθνική έχει μία απλή εξήγηση. Θα πρέπει κανείς να αντιληφθεί ότι παίζω διαφορετικά στην ομάδα και αλλιώς στην Εθνική. Υπάρχουν δύο διαφορετικές φιλοσοφίες. Η ΑΕΚ παίζει όπως οι ευρωπαϊκές ομάδες επιθετικά και εγώ έχω μάθει μπάλα στην Ευρώπη. Στην Αλγερία δεν δίνεται έμφαση στην επίθεση», δήλωσε ο 26χρονος άσος.

Βλέπει Μπέλιτς

Την περίπτωση του Νίκολα Μπέλιτς εξετάζουν στην ΑΕΚ σύμφωνα με την «Εξέδρα». Ο 27χρονος Σέρβος άσος του Πανσερραϊκού αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και δεξιός εξτρέμ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον παρακολουθεί προσεκτικά. Ο Μπέλιτς έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2011 με την ομάδα των Σερρών και στην ΑΕΚ τον θεωρούν μια καλή λύση για τον Ιανουάριο.

Πηγή: gazzetta.gr