«Δεν ήταν αδύνατη αποστολή, παίζαμε 11 εναντίον 11, όμως η Μπαρτσελόνα έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο. Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου, προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, όμως η Μπαρτσελόνα ήταν εξαιρετική», τόνισε ο Σισέ.

Ο Γάλλος επιθετικός έδωσε και το σύνθημα αντεπίθεσης εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για το μέλλον της ομάδας στον όμιλο «Η πρόκριση θα κριθεί στα επόμενα τέσσερα ματς, στην έδρα μας είμαστε δυαντοί και δύσκολα θα μας νικήσουν. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, αφού έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με την Καβάλα».

Όσο για την εξαιρετική ασίστ, ο Σισέ σχολίασε: «Δεν δίνω συχνά ασίστ, και αυτή ήταν η πιο όμορφη, με τον Γκοβού να την τελειώνει πολύ ωραία τη φάση. Ήθελα πάντως να εξελιχούν διαφορετικά…».

Γκαρσία: «Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου»

Συγκινημένος από την επιστροφή στη Βαρκελώνη ο Λουίς Γκαρσία, ο οποίος πήρε το χειροκρότημα, ενώ τόνισε πως η Μπαρτσελόνα έχει… ξεφύγει από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες.

«Ήταν υπέροχο για μένα αυτό το χειροκρότημα από τον κόσμο και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Η Μπαρτσελόνα είχε την κατοχή, ήταν δύσκολο για μας να αντιδράσουμε και ήρθε αυτή η βαριά ήττα. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα» σχολίασε ο Λουίς Γκαρσία, ο οποίος βρέθηκε στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα και συνομίλησε με παλιούς συμπαίκτες.
Ο Ισπανός στάθηκε στην εξαιρετική εικόνα της Μπαρτσελόνα, αλλά και στη συμμετοχή του λέγοντας: «Έχει το καλύτερο κέντρο στον κόσμο, έχει ξεφύγει από τις υπόλοιπες ομάδες της Ευρώπης. Υπάρχουν πλέον τα ματς με Ρούμπιν, Κοπεγχάγη, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου με αυτή την ήττα. Είμαι χαρούμενος για τη συμμετοχή μου, όμως θα ήθελα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά».

Πηγή: gazzetta.gr