Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε, όπως αναμενόταν, σήμερα το απόγευμα το παρών στον αγιασμό του Ολυμπιακού. Στην εκδήλωση βρέθηκαν και μέλη του Δ.Σ. της ομάδας, όπως ο Γιώργος Λούβαρης.

Αρχικά ο Μαρινάκης ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία. Από εκεί και πέρα, επισήμανε ότι «εμείς ως διοίκηση έχουμε πολύ μεγάλη πίστη στις δυνατότητές σας και την αγωνιστική σας ποιότητα. Είστε πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, όμως αυτό πρέπει να το παρουσιάζετε μες στον αγωνιστικό χώρο.

Εμείς περιμένουμε σε κάθε αγώνα να προσπαθείτε όσο περισσότερο μπορείτε και να βοηθάτε τα μέγιστα την ομάδα. Πιστεύω ότι εξαρτάται από εσάς το να πετύχετε όλα όσα θέλει η ομάδα και κυρίως το να κερδίσουμε τον φετινό τίτλο.

Για την ομάδα μας είναι… μονόδρομος το πρωτάθλημα. Πρέπει να το πάρουμε.
Εκτιμώ πως μπορείτε να κατακτήσετε το πρωτάθλημα. Όσον αφορά εμάς θα είμαστε διαρκώς στο πλευρό σας. Ό,τι χρειάζεστε εμείς θα σας το παράσχουμε».

Κουβέντα με Βαλβέρδε

Επίσης ο Μαρινάκης είχε και μία μίνι συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την εικόνα της ομάδας και όχι μόνο, με τον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών ν’ αναφέρει εκ νέου στον Βάσκο πόσο πολύ τον στηρίζει και τον πιστεύει. Παράλληλα, του διευκρίνισε πως έχει την άποψη ότι ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί άμεσα στον αγωνιστικό τομέα.

Πηγή: gazzetta.gr