Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στη Γιαγκελόνια, θέλει να τσεκάρει απόψε (20:45) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης.

Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της, στον επαναληπτικό του νικηφόρου 2-1 της Πολωνίας κόντρα στη Γιαγκελόνια. Οι «κίτρινοι» οπαδοί αναμένεται απόψε να αψηφήσουν τα πάντα και να… γεμίσουν το γήπεδο του Χαριλάου προκειμένου να ωθήσουν την ομάδα τους στην πρόκριση.

Ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτή, ωστόσο ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός κόντρα στην πολωνική ομάδα. Η φιλοδοξία αμφοτέρων των ομάδων για πρόκριση στην επόμενη φάση είναι και η κοινή συνισταμένη τους στον αποψινό αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αργεντίνος τεχνικός προσανατολίζεται στο να κατεβάσει την ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου στο αγαπημένο του και προσφιλές σύστημα 4-4-2.

Στο τέρμα θα είναι ο Σηφάκης και το καρέ της άμυνας θα απαρτίζουν οι Νέτο Μίσελ, Ρονάλντο και Λαζαρίδης. Στα χαφ θα είναι ο Τόχα και ο Ναφτί ενώ στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Κάλβο και Χαβίτο. Στην επίθεση θα είναι οι δύο στυλοβάτες της θέσης, Σέρχιο Κόκε και Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Στον αντίποδα, οι Πολωνοί έδωσαν όρκο πρόκρισης και ο Μίχαλ Προμπιερζ, θα χρησιμοποιήσει τους:
Σαντομιέρσκι, Ελ Μεχντί, Νοραμπουένα, Σκέρλα, Κιγιάνσκας, Γρζιμπ, Έρμες, Κούπις, Λάτο, Φρανκόφσκι και Γκροζίτσκι σε ένα «καθαρό» 4-4-2.

Διαιτητής του αποψινού ματς θα είναι ο Αλεξάντρου Ντεάκονου από τη Ρουμανία, με βοηθούς τους Μίκλος Νάτζι και Στέφαν Τζινγκούλεακ.

Πηγή: gazzeta.gr