Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες φαίνεται πως χτύπησαν με το οξυγόνο. Αυτή τη φορά στόχος έγινε ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ στην Ανδρίτσαινα καθώς και το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των διωκτικών αρχών, οι δράστες πιθανότατα ήταν οι ίδιοι με αυτούς που χτύπησαν στις 14 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κρέστενας από όπου είχαν πάρει 6000 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ στην Ανδρίτσαινα βρέθηκε μπροστά σε μια έκπληξη όταν πήγε να ανοίξει το πρωί καθώς βρήκε ανοιχτή την πόρτα του καταστήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών οι δράστες παραβίασαν την κεντρική πόρτα σπάζοντας την κλειδαριά, αφού πρώτα είχαν φροντίσει να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό. Μπήκαν στο εσωτερικό και κατευθύνθηκαν προς πίσω μέρος του ΑΤΜ που βρισκόταν μέσα στο μαγαζί.

Εκεί με οξυγόνο κατάφεραν να ανοίξουν την θωρακισμένη πόρτα του μηχανήματος ανάληψης χρημάτων πίσω από την οποία βρίσκονταν 40.610 ευρώ και να τα πάρουν. Στην συνέχεια αναζήτησαν χρήματα και στο ταμείο του σούπερ μάρκετ όπου ανακάλυψαν ότι είχε δικό του ξεχωριστό χρηματοκιβώτιο. Με την ίδια μέθοδο κατάφεραν να το ανοίξουν και να πάρουν 3000 ευρώ.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ