Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Σάββατο. Ένας νεαρός λοχίας επιστρέφει γεμάτος τύψεις από το Ιράκ ενώ ​ένα ψεκαστικό αεροπλάνο αναγκάζεται να μετατραπεί σε πυροσβεστικό αεροσκάφος. Μια μητέρα, μια κόρη και τρεις πιθανοί μπαμπάδες ζουν απρόβλεπτες καταστάσεις σε ένα ελληνικό νησί και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Miedz Legnica. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Thank You For Your Service

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Τζέισον Χολ Πρωταγωνιστούν: Μάιλς Τέλερ, Χέιλι Μπένετ, Έιμι Σούμερ, Τζο Κόουλ Διάρκεια: 109′

[sidequote]Δείτε όποτε εσείς θέλετε στο Vodafone TV, την ταινία Thank You For Your Service[/sidequote] Μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών γυρνάει σπίτι από το Ιράκ, όπου έγιναν μάρτυρες ανείπωτης βίας και παραλογισμού. Καθώς προσπαθούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητα ως πολίτες, βασανίζονται από τις εμπειρίες τους στα πεδία των μαχών, υποφέροντας από μετατραυματικό στρες.  

Planes: Fire & Rescue

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Μπάμπακ Ναζάφι Διάρκεια: 83′

[sidequote]Zήστε τη μαγεία της Disney στο Vodafone TV[/sidequote] Ο παγκοσμίου πλέον φήμης πρωταθλητής εναέριων αγώνων ταχύτητας Ντάστι μαθαίνει τα κακά μαντάτα. Η μηχανή του έχει καταστραφεί ολοσχερώς και όλα δείχνουν ότι μπορεί να μην αγωνιστεί ξανά. Η λύση είναι μία: πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει και να μετατραπεί σε πυροσβεστικό αεροσκάφος, ανακαλύπτοντας την αλτρουιστική και ηρωική πλευρά του. Με τους νέους του συντρόφους θα ριχτούν με τα μούτρα στην πυρόσβεση μιας επικού μεγέθους πυρκαγιάς. Μήπως ήρθε η ώρα ο Dusty να αναδειχτεί σε πραγματικό ήρωα;

Mamma Mia

Star, 17:40 Σκηνοθεσία: Φιλίντα Λόιντ Πρωταγωνιστούν: Αμάντα Σέιφριντ, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Μέριλ Στριπ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Τζούλι Γουόλτερς Διάρκεια: 99′ rz8eya4tΜε φόντο ένα ελληνικό νησί, παρακολουθούμε την ιστορία της Ντόνας, μιας ανεξάρτητης μητέρας, που μεγάλωσε μόνη της την κόρη της και είναι ιδιοκτήτρια ενός μικρού ξενοδοχείου. Η Σοφί ετοιμάζεται πυρετωδώς για το γάμο της. Λίγες μέρες πριν το μυστήριο, η Σοφί, αποφασίζει να ανακαλύψει με οποιονδήποτε τρόπο και κόστος ποιος είναι ο πατέρας της για να μάθει επιτέλους την αλήθεια για την ταυτότητά και τις ρίζες της, αφού η μητέρα της αρνείται πεισματικά να της πει οτιδήποτε.

ΑΕΚ – Miedz Legnica

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα μέσω του Vodafone TV στο Novasports 1HD στις 18:00 ΑΕΚ Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν στο πρώτο τους φιλικό την Miedz Legnica, πρωταθλήτρια της β’ κατηγορίας Πολωνίας. Μπορείς να το παρακολουθήσεις ζωντανά στο Novasports 1HD στις 18:00. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!