Λίγο πριν μπει ο Σεπτέμβριος επιστρέφουν οι παρουσιαστές των πρωινών ενημερωτικών. Η τηλεοπτική χρονιά ξεκινά για το Γιώργο Αυτιά και την εκπομπή «Καλημέρα σας» τη Δευτέρα 30 Αυγούστου καθώς όπως δηλώνει ο ίδιος είναι πολλά και σημαντικά τα γεγονότα που «τρέχουν» αυτόν τον καιρό. «Αργήσαμε να κλείσουμε τον κύκλο των εκπομπών μας την περασμένη σεζόν και τώρα ξεκινάμε νωρίς γιατί, όπως όλα δείχνουν, αυτός ο χειμώνας θα είναι βαρύς. Τώρα αρχίζουμε με γνώμονα το «όσα φέρνει το μνημόνιο» και με στόχο την ενημέρωση του κόσμου κυρίως στα οικονομικά ζητήματα, που φαίνεται να τον απασχολούν περισσότερο».

Τη Δευτέρα επιστρέφει στη θέση της και η δημοσιογράφος της ΝΕΤ Μαρία Σαράφογλου στην παρουσίαση της εκπομπής «Συμβαίνει τώρα», ενώ στις θέσεις τους θα βρίσκονται και οι παρουσιαστές της «Πρώτης γραμμής» στο Σκάι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου.

Στις 13 /9 εκτός απροόπτου, αρχίζει και η «Πρωινή Μελέτη» με την Ελεονώρα Μελέτη στο Star.
Στον Αlpha, 13/9 ξεκινούν οι εκπομπές «Δέστε τους» ,«Κουσκούς το μεσημέρι», και το «Πάνω στην ώρα» ενώ από τις 25 Σεπτεμβρίου θα προβάλλεται και το «Μες στην καλή χαρά» με τη Ναταλία Γερμανού.