Με ένα μονόπετρο στο αριστερό χέρι επέστρεψε η ψυχολόγος και παρουσιάστρια Σάντυ Κουτσοσταμάτη από τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά με τον σύντροφό της, επιχειρηματία Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Το ζευγάρι ύστερα από ενάμιση χρόνο σχέσης παραμένει πολύ ερωτευμένο, ενώ τους τελευταίους μήνες συγκατοικούν στο σπίτι του νεαρού επιχειρηματία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Εδώ και λίγες ημέρες αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα που είναι ο αρραβώνας και ο προγραμματισμός του θρησκευτικού γάμου τους. Η Σάντυ στις αρχές Αυγούστου ταξίδεψε με τον Δημήτρη για δύο μέρες στη Σαντορίνη, στη Σίφνο και στη Φολέγανδρο. Ηταν οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές που έκαναν μακριά από τη Βόρειο Ελλάδα, αφού το περασμένο καλοκαίρι είχαν αρκεστεί σε κάποιες μικρές αποδράσεις στη Χαλκιδική. Ετσι η Σάντυ περίμενε με ανυπομονησία να απολαύσει το φετινό καλοκαίρι με τον αγαπημένο της, χωρίς φυσικά να φαντάζεται τη μεγάλη έκπληξη που της επεφύλασσε ο σύντροφός της. Ανάμεσα στις πρώτες ημέρες των διακοπών τους ήταν και εκείνη των γενεθλίων της. Ετσι λοιπόν ο Δημήτρης περίμενε πώς και τι για να της δώσει το δαχτυλίδι αρραβώνων τους εκείνη ακριβώς την ημέρα. Ελα όμως που δεν άντεξε να περιμένει:

«Παραμονή των γενεθλίων, την ώρα που απολάμβαναν ρομαντικό δείπνο στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν, ο Δημήτρης έβγαλε το κουτάκι με το μονόπετρο και το πρόσφερε στη Σάντυ ρωτώντας την αν θέλει να μοιραστούν το υπόλοιπο της ζωής τους. Εκείνη συγκινήθηκε πολύ από την κίνηση του αγαπημένου της και φυσικά είπε αμέσως το “ναι”. Αν και η πορεία της σχέσης τους έδειχνε από νωρίς ότι θα πήγαινε προς επισημοποίηση, η πρόταση γάμου από τον Δημήτρη έκανε τη Σάντυ πραγματικά ευτυχισμένη», αποκάλυψε φίλη του ζευγαριού. Η τηλε-ψυχολόγος δήλωσε στο «ΟΛΑ people» για τον αγαπημένο της: «Παντρεύομαι! Βρήκα τον άνθρωπό μου. Ξέρω ότι μαζί του θα ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου!».

Η Σάντυ με τον Δημήτρη αποφάσισαν ο γάμος τους να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ακόμη δεν έχουν καταλήξει στην τοποθεσία, ωστόσο οι επιλογές τους είναι ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Αν και έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους για τις προετοιμασίες της ωραιότερης μέρας της ζωής τους, σχεδιάζουν από τώρα το θέμα που θα έχει ο γάμος, ενώ η Σάντυ έχει αρχίσει να ξεφυλλίζει περιοδικά με νυφικά. Παράλληλα συνεχίζουν να απολαμβάνουν την κοινή καθημερινότητά τους, κάνοντας και κάποιες επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις. Η τελευταία μάλιστα ήταν το προπερασμένο Σάββατο στο «Politia live clubbing», όπου απόλαυσαν μαζί με την παρέα τους αλλά και τον αδελφό του Δημήτρη με τη σύζυγό του το πρόγραμμα του Αντώνη Ρέμου. Εκτός από τα προσωπικά, σε περίοδο εξελίξεων βρίσκονται και τα επαγγελματικά της Σάντυς Κουτσοσταμάτη. Η ωραία ψυχολόγος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε συζητήσεις για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Παραδέχθηκε πως το τελευταίο διάστημα έχει δεχθεί ενδιαφέρουσες προτάσεις συνεργασίας και από άλλα κανάλια, εκτός φυσικά από εκείνες του ANT1.

Πριν από λίγους μήνες μάλιστα απάντησε αρνητικά στην πρόταση που της έκανε ο διευθυντής Προγράμματος του ενημερωτικού τμήματος του καναλιού του Αμαρουσίου Στρατής Λιαρέλλης να παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων, μια και η επιθυμία της ήταν τα τηλεοπτικά της βήματα να έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενό της, την Ψυχολογία. «Επειδή ζω στη Θεσσαλονίκη δεν μπορώ να αναλάβω κάτι σε καθημερινή βάση και αυτή είναι η ιδιαιτερότητα της περίπτωσής μου. Το δέχομαι όμως γιατί είναι προσωπική μου επιλογή ζωής. Από την άλλη όμως έχω πολύ καλή σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο και οι συζητήσεις μας γίνονται σε πολύ θετικό κλίμα», τόνισε η γοητευτική ψυχολόγος.

Επίσης έχει δεχθεί πρόταση να παρουσιάσει τη δική της εκπομπή με ανάλογο θέμα στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 στην Αθήνα και να αναμεταδίδεται παράλληλα την ίδια ώρα από τη συχνότητα της Θεσσαλονίκης. «Το ραδιόφωνο είναι κάτι που θέλω πολύ να κάνω και είμαστε πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία», λέει η ίδια.

Πηγή:protothema.gr