Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 τοπικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται καιρός άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι 3 τοπικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο προβλέπεται άστατος καιρός στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική Ελλάδα, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα κυμανθούν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.