Η NEF-NEF λανσάρει αυτό το καλοκαίρι μια διαδραστική πλατφόρμα για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν το δικό τους πρωτότυπο κολλάζ έμπνευσης για να ανανεώσουν τους χώρους του σπιτιού τους, αλλάζοντας τη διάθεσή τους!

Πόσες φορές σας έχει ενθουσιάσει το moodboard ενός ταλαντούχου interior designer, έχετε εμπνευστεί από ένα editorial διακόσμησης ή ένα ρεπορτάζ αγοράς, ή έχετε φτιάξει ένα moodboard, δηλαδή ένα κολλάζ με εικόνες έμπνευσης για να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον για εσάς βάζοντας τη δική σας έκφραση μιας τάσης στον προσωπικό σας χώρο; Για όλους εσάς, η NEF-NEF σχεδίασε ένα διαδικτυακό τόπο δημιουργικής έκφρασης με στόχο να σχεδιάσετε το δικό σας moodboard, να πειραματιστείτε με τη φαντασία σας, και να δώσετε μορφή στο χώρο που ονειρεύεστε.

Μπαίνοντας στο nefnef.gr έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τα χρώματα και τα υλικά που κυριαρχούν στο σπίτι σας και να τα συνδυάζετε με λευκά είδη και αξεσουάρ διακόσμησης από τη νέα συλλογή NEF-NEF Homeware SpringSummer 2020, για να ανανεώσετε κάθε χώρο με βάση τη δική σας αισθητική.

Προωθώντας τη δημιουργία προσωπικών χώρων, με έμπνευση τις διεθνείς τάσεις, το χρώμα και τη διάθεση ανανέωσης που φέρνει μαζί της η εποχή, η πλούσια συλλογή NEF-NEF Homeware εκφράζει διαφορετικά διακοσμητικά στυλ, προσφέρει μια πλούσια γκάμα από σχέδια, υφές και χρώματα και σας προσκαλεί να βρείτε τα είδη που ταιριάζουν σε εσάς ανανεώνοντας το χώρο σας και μαζί τη διάθεσή σας. Με εύρος επιλογών, από τα πιο minimal και metropolitan αισθητικής σχέδια, μέχρι τα ακαταμάχητα θηλυκά, ρομαντικά, boho, ή και τα μοντέρνα γεωμετρικά, με έθνικ επιρροές, οι παλέτες της νέας συλλογής NEF-NEF Homeware Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020 θα σας ενθουσιάσουν, παίζοντας από τα παστέλ και τις dusty αποχρώσεις, μέχρι τα γκρι και τα σκούρα μπλε, ή τα έντονα πράσινα και τα φωτεινά κίτρινα χρώματα.

Η νέα συλλογή NEFNEF Homeware SpringSummer 2020 εμπνέει να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη, να πειραματιστείτε, να συνδυάσετε και να συνθέσετε το δικό σας προσωπικό παράδεισο, δημιουργώντας μια εικόνα απ’ το περιβάλλον που θέλετε να απολαμβάνετε, να ζείτε και να μοιράζεστε.

Βήματα:

Πώς θα φτιάξετε το δικό σας κολλάζ έμπνευσής σε 6+1 βήματα

Μπείτε ΤΩΡΑ στο nefnef.gr και..

  • Διαλέξτε το template που προτιμάτε (δηλ. post ή story)
  • Επιλέξτε 3 χρώματα που κυριαρχούν σπίτι σας
  • Προσθέστε 2 βασικά υλικά που επικρατούν στο χώρο σας
  • Διαλέξτε 5 προϊόντα από τη νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Spring-Summer 2020
  • Προσθέστε το quote που σας εκφράζει και σας αλλάζει τη διάθεση
  • Ολοκληρώστε τη δημιουργία σας με μια εικόνα έμπνευσης

Ολοκληρώστε το κολλάζ σας με την εγγραφή σας και μοιραστείτε το στις προσωπικές σας σελίδες στα social media (Facebook ή/και Instagram) δείχνοντας σε φίλους και γνωστούς τη δική σας πρόταση ανανέωσης του χώρου σας!

Η NEF-NEF σας καλεί να συμμετάσχετε από σήμερα και μέχρι τις 30/06/2020 και θα προσφέρει σ’ όλους τους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες, την ευκαιρία να μπουν σε μια κλήρωση και να κερδίσουν ένα υπέροχο δώρο NEF-NEF Homeware, ένα ριχτάρι πολυθρόνας ORVILLE και να βάλουν κι έτσι λίγο ακόμα καλοκαίρι στο σπίτι τους!

Με τη NEF-NEF Homeware το σπίτι σας είναι πάντα ο χώρος που σας αλλάζει τη διάθεση!

nef-nef.gr

Σχετικά με τη NEFNEF:

Η NEF-NEF Homeware του 21ου αιώνα είναι μια αμιγώς Ελληνική Εταιρεία που κατέχει ηγετικό ρόλο στο χώρο των Λευκών Ειδών με επώνυμα προϊόντα άριστης σχέσης τιμής και ποιότητας. Επενδύει διαρκώς στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων, υπηρεσιών και νέων τεχνολογιών, σεβόμενη τους συνεργάτες της, τους καταναλωτές και το περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.