Ένας 79χρονος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σήμερα το μεσημέρι, από τη θαλάσσια περιοχή Κινέττας. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο γενικό νομαρχιακό νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να παραδοθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Ναυπλίου, για νεκροψία-νεκροτομία, καθώς και τοξικολογική εξέταση. Προανάκριση διενεργείται από τη λιμενική αρχή Ίσθμιας.

Λίγες ώρες αργότερα χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 55χρονος, από τη θαλάσσια περιοχή ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ ΚΙΣΑΜΟΥ. Ο 55χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο τοπικό Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομία, καθώς και τοξικολογική εξέταση. Προανάκριση διενεργείται από τη λιμενική αρχή Κισάμου.

Μία 81χρονη γυναίκα ήταν το τρίτο θύμα σήμερα καθώς ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή ΛΕΥΚΑΝΤΙ, ΔΗΜΟΥ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ. Η 81χρονη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός της πρόκειται να παραδοθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, για νεκροψία-νεκροτομία, καθώς και τοξικολογική εξέταση. Προανάκριση διενεργείται από τη λιμενική αρχή Χαλκίδας.