Εξαμελής οικογένεια αποκλεισμένη από τα χιόνια στην Αχαΐα

Είναι εκτός κινδύνου εγκλωβισμένη στο σπίτι της


ΕΛΛΑΔΑ
12:38
23/12/2017
Εξαμελής οικογένεια αποκλεισμένη από τα χιόνια στην Αχαΐα
loading

Πυροσβεστικές δυνάμεις θα επιχειρήσουν να απεγκλωβίσουν εξαμελή οικογένεια που έχει αποκλειστεί από τα χιόνια μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή Τσαπουρνιά της Αχαΐας. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις- ένα ερπυστιοφόρο όχημα της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα και πυροσβεστικά οχήματα από την Χαλανδρίτσα- θα προσπαθήσουν να φτάσουν στο σπίτι και να παραλάβουν τα μέλη της οικογένειας.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, είναι όλοι εκτός κινδύνου.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο από και προς τα Καλάβρυτα, λόγω του χιονιού και του παγετού, όπως και στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, εξ αιτίας της πτώσης στύλων της ΔΕΗ από το βάρος του χιονιού.

Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς «υπάρχει διακοπή της ηλεκτροδότησης, τόσο σε κοινότητες, όσο και μέσα στην πόλη των Καλαβρύτων, προσθέτοντας ότι «σε επικοινωνία που είχα με τους υπεύθυνους της ΔΕΗ, μου είπαν ότι μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση».

Όσον αφορά στο οδικό δίκτυο, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος ανέφερε ότι «διανοίγονται όλες οι βασικές οδικές αρτηρίες και μέχρι το μεσημέρι θα έχουμε αποκαταστήσει την κυκλοφορία», συμπληρώνοντας ότι «μας ευνοούν οι καιρικές συνθήκες, αφού έχει σταματήσει η χιονόπτωση». Στην συνέχεια, όπως είπε,«θα μπούμε μέσα στις κοινότητες ώστε να βοηθήσουμε τους δήμους στον καθαρισμό των δρόμων».

(φωτογραφία αρχείου)

 

 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει