Στην Αττική ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησος ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησος θα υπάρξουν λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στην Κρήτη θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις.