Στεγάζεται στο Hilton, διαθέτει όλη την πολυτέλεια από αισθητική και γαστρονομική οπτική και περιλαμβάνει ένα καινούργιο μενού 5 πιάτων με μόλις 25 ευρώ…
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του εστιατορίου (με παρουσία σε Μόντρεαλ και Νέα Υόρκη) για να πάρετε μια πιο ολοκληρωμένη γεύση για όσα θα γευτείτε δια ζώσης.
To ειδικό μενού του δημοφιλούς Milos -με 25€ το άτομο μπορείς να δοκιμάσεις (μεσημέρι και βράδυ) πέντε διαφορετικά πιάτα ελληνικής μαεστρίας όπως ψητό χταπόδι με κρέμα φάβας και κριθαράκι με βασιλικό, ντομάτα και μυζήθρα συν θαλασσινά που είναι η αδυναμία του βραβευμένου εστιατορίου.

Η τιμή αυτού του μενού 5 πιάτων είναι €25, χωρίς βεβαίως να συμπεριλαμβάνει το κρασί ή οποιοδήποτε ποτό που θα συνοδεύσει το γεύμα σας. Η λίστα των κρασιών του Milos, που εμπλουτίζεται περαιτέρω με κρασιά μικρών Ελλήνων παραγωγών, αλλά και κάποιες καινούριες ξένες ετικέτες, είναι πολύ αξιόλογη και αρκετά λογική από πλευράς τιμών.

Το εστιατόριο Milos στεγάζεται στο ξενοδοχείο Athens Hilton, Βασιλίσσης Σοφίας 46. Το τηλέφωνο του εστιατορίου για πληροφορίες και κρατήσεις είναι το 210-7244400.