Για τις 16 και 17 Σεπτεμβρίου είχαν προγραμματιστεί οι δύο εμφανίσεις των Prodigy στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Αθηνών Αρένα. Λόγω όμως της αυξημένης ζήτησης εισιτήριων, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε μεγαλύτερο χώρο και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Κλειστό Φαλήρου TaekwonDo στις 17 Σεπτεμβρίου.

Ο Liam, o Maxim και ο Keith θα παρουσιάσουν επί σκηνής παλιά και νέα κομμάτια. Ετοιμαστείτε για Smack My Bitch Up, Breathe, Out of Space, No Good (Start The Dance), Voodoo People, Poison, Firestarter, Omen, Warrior’s Dance, Charly, One Love και όλες τις επιτυχίες από την καριέρα τους.

Να σημειώσουμε ότι όλα τα εισιτήρια που έχουν ήδη πουληθεί, τόσο για τις 16 όσο και για τις 17 Σεπτεμβρίου, και αναγράφουν ως χώρο διεξαγωγής το Αθηνών Αρένα, ισχύουν κανονικά. Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων της συναυλίας της 16ης Σεπτεμβρίου δεν επιθυμούν να παραστούν στη συναυλία, μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήρια τους και να πάρουν πίσω το αντίτιμό τους από τα καταστήματα πώλησής τους ως και την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010.