Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Κίμι Ραϊκόνεν, καθώς το ατύχημα που είχε προσκρούοντας με 150 μίλια την ώρα στις μπαριέρες της πίστας του Σίλβερστοουν δεν είχε συνέπειες για την υγεία του.

«Ο Κίμι είναι καλά. Δεν έχει κάτι σοβαρό, παρά μόνο κάποιους μώλωπες. Θα ξεκουραστεί για να είναι πανέτοιμος για το επόμενο Grand Prix», δήλωσε το αφεντικό της Ferrari, Μάρκο Ματιάτσι.

Ο Φινλανδός πιλότος επέστρεψε στην πίστα μετά από έξοδο που είχε κι αφού είχε χάσει τον έλεγχο της Ferrari του κατέληξε με ταχύτητα πάνω στις μπαριέρες.

Βγαίνοντας από το μονοθέσιο κούτσαινε και μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας, όπου διαπιστώθηκε πως είχε απλώς κάποιους μώλωπες σε γόνατα και αστραγάλους και τίποτα σοβαρό.

Ο Φελίπε Μάσα, ευτυχώς, κατάφερε να τον αποφύγει, αλλά η Williams του καταστράφηκε και αποσύρθηκε επίσης από τον αγώνα. Μάλιστα ο Ραϊκόνεν το πρώτο πράγμα που ρώτησε μέσω του team radio ήταν αν ο Βραζιλιάνος πιλότος ήταν καλά. Οι αγωνοδίκες ύψωσαν κόκκινη σημαία και ο αγώνας διακόπηκε μέχρι να επιδιορθωθεί η ζημιά στις μπαριέρες και να καθαρίσει η πίστα.

Πηγή: sport-fm.gr