Στο διαδίκτυο αρχίζουν να κυκλοφορούν οι τελευταίες φωτογραφίες του επικεφαλής της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, λίγες μέρες πριν χάσει τη ζωή του στο αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη Ρωσία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι εικόνες τραβήχτηκαν στην Αφρική, από την πρόσφατη επίσκεψη του Πριγκόζιν, ο οποίος αγκαλιάζεται με ντόπιους και χαμογελάει, ενώ εκείνοι του σφίγγουν το χέρι.

Μάλιστα, λίγο μετά τη συνάντηση με τους κατοίκους του Μπανγκουί, ο Πριγκόζιν πήγε στο Μάλι, όπου φόρεσε και πάλι την στρατιωτική του στολή και τράβηξε ένα βίντεο λέγοντας πως «δουλεύουμε.. η θερμοκρασία είναι πάνω από 50 βαθμούς Κελσίου, όπως ακριβώς μας αρέσει… Η Wagner κάνει τη Ρωσία μεγαλύτερη σε όλες τις ηπείρους και την Αφρική πιο ελεύθερη».

Σημειώνεται πως η συντριβή του αεροσκάφους του Πριγκόζιν πυροδότησε πλήθος σεναρίων μεταξύ των οποίων, το πιο συνομοσιολογικό, αναφερόταν στο ενδεχόμενο ενός σκηνοθετημένου δυστυχήματος, ώστε ο αρχηγός της Wagner να μπορέσει να διαφύγει από το φονικό κλοιό του Κρεμλίνου αλλά και των υπόλοιπων εχθρών που είχε δημιουργήσει με τη δράση του.