Ούτε έναν, ούτε δύο αλλά τρεις κροκόδειλους βρήκε μια ομάδα ανδρών στην Ινδία, όταν πήγε να ελέγξει μια ρωγμή σε έναν δρόμο. Η οικογένεια κροκόδειλων περιπλανιούνταν ανενόχλητοι, στο υπόγειο της γειτονιάς.

Σύμφωνα με το nypost.com, οι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι άκουσαν έναν ασαφή θόρυβο από το πεζοδρόμιο, το οποίο φαινόταν να είναι ραγισμένο, αλλά μόλις έριξαν μια πιο προσεκτική ματιά, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είδαν. Τρεις κροκόδειλοι έσπασαν το ραγισμένο πεζοδρόμιο από το υπέδαφος, αναζητώντας διέξοδο.

Στο κλιπ, που δημοσιεύτηκε στο Instagram από τον @mksinfo .official με περισσότερες από 930.000 προβολές, οι παρευρισκόμενοι συγκεντρώθηκαν για να συλλάβουν τα ερπετά πριν ξεφύγουν ανεξέλεγκτα στη γειτονιά. Ένας άνδρας, ντυμένος με μπότες και κόκκινη στολή, χρησιμοποίησε ένα εργαλείο για να εγκλωβίσει το πλάσμα.

Καθώς δούλευε για να πιάσει τον κροκόδειλο, ο οποίος ανοιγόκλεινε το στόμα του, ένας άλλος κροκόδειλος βγήκε από κάτω. Ο κόσμος γέλασε με την τρομακτική και απροσδόκητη εμφάνιση του κροκόδειλου που ήταν κρυμμένος κάτω από το έδαφος.

Ο δεύτερος κροκόδειλος γλίστρησε έξω από το σπασμένο τσιμέντο και έτρεξε προς τον εικονολήπτη, ο οποίος πήδηξε από το έδαφος, στηρίζοντας τα πόδια του σε έναν στύλο. Εν τω μεταξύ, το τρίτο ερπετό παρέμεινε ακίνητο, θαμμένο κάτω από το τσιμέντο, δείχνοντας μόνο την πλάτη του.