H Μπρούκλιν Κένεντι στα τέλη του 2022 έλαβε ένα μήνυμα στο Instagram από έναν παλιό συμμαθητή της στο λύκειο, ο οποίος την προκαλούσε σε ραντεβού. Κάτι το οποίο δεν περίμενε σε καμία περίπτωση καθώς μέχρι τότε ήταν… αόρατη για τους άνδρες!

Τι άλλαξε;

Τον Μάρτιο του 2021 προχώρησε σε χειρουργική επέμβαση χάνοντας 63 κιλά. Αμέσως, το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου, όπως αναφέρει η New York Post, ανέβηκε κατακόρυφα ωστόσο η ίδια δεν αισθάνθηκε κολακευμένη. Το ακριβώς αντίθετο!

«Όλο αυτό με έκανε να ανατριχιάζω», είπε η Κένεντι, που ζει στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. «Με είχε διαγράψει κυριολεκτικά στο σχολείο, αλλά ξαφνικά με θυμήθηκε;»

«Ήμουν φοβερή και όμορφη τότε. Το βάρος μου δεν θα έπρεπε να έχει σημασία. Η λιποφοβία είναι εξωπραγματική», πρόσθεσε

Η Κένεντι δημοσίευσε τα παράπονά της φυσικά στα social media επιπλήττοντας δημόσια όσους δεν εκτιμούσαν την εσωτερική και εξωτερική της ομορφιά μέχρι που αδυνάτισε.

«Το να σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι πραγματικά με έχουν ξεγράψει λόγω του μεγέθους μου με κάνει να νιώθω χυδαία», ανέφερε η Κένεντι στο TikTok.

Εκεί, ωστόσο οι followers ανέφεραν στην Κένεντι πως πρέπει να αντιμετωπίσει την «πραγματικότητα» ότι οι υπέρβαροι άνθρωποι είναι «λιγότερο ελκυστικοί».

Η ίδια συνέχισε αναφέροντας πως: «Δεν θέλω να κάνω τίποτα με ανθρώπους που αγαπούν έτσι. Δεν ξέρω άλλου είδους αγάπης εκτός από την αγάπη χωρίς όρους».

Μια μελέτη ωστόσο, τον Μάρτιο του 2019 σχετικά με τις διαφορές των φύλων στην αξιολόγηση του σώματος από το Ινστιτούτο Ψυχολογίας στο Osnabrück της Γερμανίας, διαπίστωσε, εν μέρει, ότι οι άνδρες έχουν την τάση να «υποτιμούν τα μη ιδανικά σώματα και να αναβαθμίζουν τα ιδανικά σώματα».

Σε απλά ελληνικά; Προτιμούν να κρίνουν με βάση την εξωτερική εμφάνιση…