Ένας πιτσιρικάς από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, ο οποίος είχε αρχίσει να μιλάει πριν από λίγο καιρό, έκανε τους χρήστες των social media να… λιώσουν με τις εικόνες της επανένωσής του με τον παππού του, την ώρα που επέστρεφε από ένα ταξίδι για δουλειά στο εξωτερικό τη Δευτέρα.

Το αγόρι, το όνομα του οποίου είναι Bennett, είδε τον παππού του να βγαίνει από τον τερματικό σταθμό του περιφερειακού αεροδρομίου Lafayette στη Λουιζιάνα και έτρεξε προς το μέρος του έτοιμος για μια αγκαλιά.

«Έρχομαι παππού!» φώναξε ο μικρός.

@sissymerry1969

His PaPa was gone a long time. Look at everyone looking at them. He didnt care💙

♬ original sound – Sandra Merry Lemoine

Ο παππούς Terrell Lemoine είχε περάσει τους τελευταίους μήνες στο Ντουμπάι, καθώς εργαζόταν για μια πετρελαϊκή εταιρεία, δήλωσε η σύζυγός του Sandra Merry Lemoine, στο McClatchy News, σύμφωνα με τη Miami Herald.

Άλλοι ταξιδιώτες του αεροπλάνου σταμάτησαν καθώς το αγόρι έτρεχε προς τον παππού του.

Το βίντεο στο TikTok με τη συγκινητική επανένωση είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 2,5 εκατομμύρια προβολές μέχρι το πρωί της Κυριακής.

«Έχουμε επτά εγγόνια και όλα αγαπούν τον παππού τους», δήλωσε η Lemoine στο πρακτορείο. «Ο Μπένετ μπορεί να τον αγαπάει λίγο περισσότερο».

Η ίδια μοιράστηκε ότι ο Bennett είχε αρχίσει να μιλάει μόλις πριν από τρεις μήνες – ακριβώς πριν ο Terrell Lemoine ξεκινήσει το ταξίδι του για δουλειά.

Η γιαγιά είπε ότι η επανένωση έφερε δάκρυα στα μάτια όσων βρίσκονταν στον τερματικό σταθμό. Πολλοί ήταν και εκείνοι στο TikTok που συγκινήθηκαν από την αγάπη του Bennett για τον παππού του.