Είναι μια απλή χειρονομία που μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στη μέρα κάποιου. Με τμήματα των ΗΠΑ να βιώνουν κύματα ζέστης αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το τέλος του μήνα, οι άνθρωποι αναζητούν οικονομικά αποδοτικές, απλές λύσεις. Ένας υπάλληλος της Ταχυδρομικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ μοιράστηκε πόσο πολύτιμο μπορεί να είναι το να αφήσει κάποιος στο γραμματοκιβώτιό του σαν παγωμένο μπουκάλι νερό ή αναψυκτικό στην ακραία ζέστη.

Σε ένα viral κλιπ, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 613.000 φορές, ο χρήστης @ThatPostalDad μοιράστηκε μερικές από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει την ώρα των παραδόσεων όταν η θερμοκρασία χτυπά «κόκκινο».

Στο βίντεο, ο ταχυδρόμος, που εδρεύει στο Μπέικερσφιλντ της Καλιφόρνια, σημειώνει ότι η θερμοκρασία ήταν κοντά στους 39 βαθμούς Κελσίου και αυξανόταν, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του όταν άνοιξε ένα γραμματοκιβώτιο και βρήκε ένα παγωμένο μπουκάλι νερό να τον περιμένει.

@thatpostaldad

It was actually 110 today, so its officially “frozen water bottle in the mailbox” season! thank you to everyone who does this, we appreciate you! #usps #amazonfinds #ups #fedex

♬ Heaven cant wait – Pfeif

Στο βίντεο φαίνεται να το αρπάζει αμέσως και να το ρίχνει πάνω του για να δροσιστεί. «Στην πραγματικότητα είχε 39 βαθμούς σήμερα, οπότε είναι επίσημα η εποχή του “παγωμένου μπουκαλιού νερού στο γραμματοκιβώτιο”!», έγραψε στη λεζάντα. «Ευχαριστούμε όλους όσους το κάνουν αυτό, σας εκτιμούμε!».

Εκατοντάδες σχολίασαν την ανάρτηση, με πολλούς να παραδέχονται ότι δεν τους είχε περάσει από το μυαλό να αφήσουν κάτι για όσους εργάζονται στη ζέστη.

«Ποτέ δεν το σκέφτηκα αυτό, αλλά τώρα θα το κάνω», ανέφερε ένας χρήστης. «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να το κάνω. Αυτό είναι γλυκό», συμπλήρωσε ένας άλλος. «Θα αρχίσω να το κάνω».

Ο ταχυδρόμος – ο οποίος απολαμβάνει να δημοσιεύει χιουμοριστικά TikToks για τη ζωή του στη δουλειά – είπε επίσης ότι του αρέσει να περπατάει ανάμεσα σε ποτιστικά.

«Οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου, κάνω τα πάντα για να αποφύγω τα ποτιστικά! Τον Ιούλιο, περνάω μέσα από αυτά σαν να ήμουν σε επίδειξη μόδας», αστειεύτηκε στα σχόλια.