Οι γείτονες βοήθησαν να συγκεντρωθούν περισσότερα από 37.000 δολάρια για ένα αγόρι από το Τέξας που έπεσε θύμα bullying και έγινε viral μετά από ένα συγκλονιστικό βίντεο που τον έδειχνε να χτυπάει την πόρτα τους και να ρωτάει αν γνωρίζουν κάποιο παιδί της ηλικίας του, επειδή «χρειάζεται πάρα πολύ φίλους».

Στο βίντεο, που είδαν περισσότερες από 61 εκατομμύρια φορές στο TikTok μέσα σε μόλις τρεις ημέρες, ο Shayden Walker, φορώντας ένα μπλουζάκι με τα «Σαγόνια του Καρχαρία», τρέμει νευρικά στα σκαλιά του σπιτιού του γείτονά του στο Αμαρίλο.

«Τι τρέχει, φίλε;» απαντά ο Brennan Ray, ο οποίος δημοσίευσε το βίντεο από την κάμερα του κουδουνιού του.

«Γεια. Ήθελα να δω αν γνωρίζεις κανένα παιδί γύρω στα 11 ή 12, ίσως, γιατί χρειάζομαι μερικούς φίλους. Πραγματικά πολύ», λέει ο Walker κοιτάζοντας το έδαφος.

Ο Ray δείχνει προς ένα σπίτι στο τέλος του δρόμου, όπου μένουν μερικά παιδιά. «Λοιπόν, ε, δεν είναι πια φίλοι μου, γιατί είναι νταήδες για μένα», λέει ο Walker.

Το αγόρι ρωτάει τον γείτονά του αν έχει παιδιά, και όταν ο Ray του λέει ότι έχει έναν γιο 2 ετών, ο Walker φωτίζεται.

@brennanray

Its takes 2 seconds to make someones day, you never know what people are going through until you get a chance to talk to them. This young man is well mannered, kind, and brave. So tiktok can we help shayden make some friends???#fyp #bekind #nobullying #love #kindness #letschangetheworld

♬ original sound – Brennan Ray

«Αυτό είναι υπέροχο. Στην πραγματικότητα… λατρεύω τα 2χρονα, για να είμαι ειλικρινής. Είναι απλά τα πιο χαριτωμένα που έχω γνωρίσει ποτέ», λέει, προσθέτοντας ότι «είχε» μια 2χρονη αδελφή.

Ο Walker λέει στον Ray το όνομά του και ο Ray του λέει ότι θα τον χαιρετήσει όταν τον δει στη γειτονιά.

«Να έχεις μια καλή μέρα», λέει το αγόρι πριν φύγει.

Σε ένα επόμενο TikTok που ανέβασαν ο Ray και η σύζυγός του Angel δείχνει ότι ο Walker είχε πλησιάσει το σπίτι τους περίπου μισή ώρα νωρίτερα, αλλά απομακρύνθηκε.

@brennanray

Lets make this kid feel special! Will post go fund me page in description. Pt 3 will be him receiving everything. 💙#fyp #bekind #nobullying #letschangetheworld #happiness #heartwarming

♬ original sound – Brennan Ray

Το ζευγάρι αποφάσισε να ξεκινήσει ένα GoFundMe για τον Walker, ώστε να τον βοηθήσει να κάνει φίλους. Τα χρήματα θα πήγαιναν για ένα σύστημα παιχνιδιών, σχολικά ρούχα και ίσως και για κάποια εισιτήρια για λούνα παρκ.

Με το κύμα υποστήριξης, ξεπέρασαν γρήγορα τον αρχικό τους στόχο των μόλις 7.000 δολαρίων.

Όλα τα χρήματα θα πάνε απευθείας στην οικογένεια του Walker.