Ο Γιεβγκένι Πριγκόζιν μπορεί από εργολάβος γευμάτων στα σχολεία της Ρωσίας να έγινε ο αρχηγός της διαβόητης ομάδας Wagner και έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για τις επόμενες κινήσεις του, ωστόσο στο παρελθόν είχε γράψει παιδικό βιβλίο, μαζί με τα παιδιά του.

Οι The Moscow Times αναφέρουν πως το 2004 έγραψε το βιβλίο «Indraguzik», το οποίο έγραψε με τα παιδιά του Πωλίνα και Πάβελ. Η πλοκή αφηγείται την ιστορία ενός μικρού αγοριού και της αδερφής του που ζουν με την οικογένειά τους μέσα σε έναν τεράστιο πολυέλαιο θεάτρου.

Σύμφωνα με τον πρόλογο του βιβλίου, η Πωλίνα και ο Πάβελ πρότειναν τα ονόματα για τους κύριους χαρακτήρες και έπεισαν τον πατέρα τους «να εφεύρει μια ιστορία για ένα μικροσκοπικό αγόρι που ονομάζεται Indraguzik και την αδερφή του Indraguza».

Επισήμως, οι συγγραφείς του βιβλίου είναι τα δύο παιδιά του, όμως ο πρόλογος του βιβλίου, του οποίου τυπώθηκαν μόλις 2.000 αντίτυπα, αναφέρει ότι η ιστορία ήταν μια συνεργασία μεταξύ του Πριγκόζιν, του γιου και της κόρης του.