Άντρας από τη Βραζιλία πήγε να παρακολουθήσει ένα σόου, με σέξι χορεύτριες. Ωστόσο, δεν του βγήκε σε καλό όταν αποφάσισε να συμμετέχει σε αυτό. Οι Βραζιλιάνες χορεύτριες, που θεωρούνται από τις καλύτερες στον κόσμο, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον χορό αλλά ο συγκεκριμένος άντρας στάθηκε μάλλον άτυχος.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 10 Ιουνίου στην πόλη Μόντε Αλέγκρε στη Βραζιλία και καταγράφηκε σε βίντεο. Στα πλάνα φαίνεται ο άνδρας να ετοιμάζεται να δεχθεί το χτύπημα από τα οπίσθια της Καμίλα Σίλβα αλλά όταν δέχεται το χτύπημα στο πρόσωπο προσγειώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να προκληθεί η εξάρθρωση, μεταδίδει η Daily Mail.

Ο τραυματισμός ήταν αποτέλεσμα μιας χορευτικής κίνησης με τίτλο «surra de bunda» το οποίο παρουσίασαν για πρώτη φορά τα μέλη του γκρουπ Tequileiras do Funk.

«Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι όποιος ανεβαίνει στη σκηνή το κάνει με τη θέλησή του και δεν τον υποχρεώνουμε. Επίσης δεν έσπασε το χέρι του, υπέστη εξάρθρωση και είναι ήδη μια χαρά» έγραψε σε ανάρτησή της στα social media η 27χρονη χορεύτρια που προκάλεσε τον τραυματισμό.

Όπως είπε η χορεύτρια «πάντα έκανα την ίδια κίνηση και μέχρι σήμερα δεν είχα χτυπήσει κανέναν».

Στην «αθώωση» της χορεύτριας προχώρησε και ο άνδρας που τραυματίστηκε ο οποίος σε δική του ανάρτηση στα social media με δεμένο το χέρι του διευκρίνισε ότι «είχα ήδη πρόβλημα με το χέρι μου. Ευτυχώς έπαθα μόνο εξάρθρωση. Η Καμίλα δεν φταίει καθόλου».

Η σέξι χορεύτρια: