Απαρηγόρητος είναι ο πατέρας του νεαρού Ρώσου που έχασε τη ζωή του, όταν τον κατασπάραξε καρχαρίας στην Αίγυπτο και μάλιστα μπροστά στα μάτια του γονιού του, ο οποίος δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

«Πήγαμε στην παραλία για να χαλαρώσουμε», είπε ο πατέρας του 23χρονου Βλαντιμίρ Ποπόφ και πρόσθεσε πως «ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από καρχαρία, όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα».

«Τι είδους βοήθεια μπορεί να δώσει κανείς; Αυτή η μηχανή κοπής κρέατος έδρασε σε 20 δευτερόλεπτα, απλώς τον έσυρε κάτω από το νερό», είπε συντετριμμένος.

«Αυτή είναι μια απολύτως τραγική σύμπτωση, γιατί είναι μια ασφαλής παραλία. Υπάρχουν πλοία και γιοτ τριγύρω. Δεν έχει συμβεί ποτέ τίποτα εκεί. Συνήθως επιτίθενται σε άγριες παραλίες. Είναι απλώς ένα είδος κακοτυχίας», είπε στη συνέχεια, σύμφωνα με την dailymail.co.uk.

Μάλιστα, το υπουργείο Περιβάλλοντος της Αιγύπτου αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι ένας καρχαρίας-τίγρης ευθύνεται για τον θάνατο του λουόμενου και πως αιχμαλωτίστηκε.

Επίσης, οι αρχές στο τουριστικό θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας που έγινε η επίθεση του καρχαρία, απαγόρευσαν την κολύμβηση, την κατάδυση με αναπνευστήρα και άλλα θαλάσσια σπορ σε αρκετές παραλίες.

Προσοχή. Ακολουθούν σκληρές εικόνες: