Περσικά χαλιά, βρώσιμα παιχνίδια και υπηρεσίες μασάζ. Αυτές και πολλές ακόμα ανέσεις απολαμβάνουν οι λιλιπούτειοι ένοικοι ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στο Σικάγο. Με τα μικρά τους ποδοράκια και τη φουντωτή ουρίτσα τους δείχνουν την ικανοποίησή τους για το περιβάλλουν που τα φιλοξενεί και αν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξεις, σίγουρα θα διατύπωναν τη λέξη «σούπερ».

Το πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Σικάγο, δεν φιλοξενεί ανθρώπους αλλά κατοικίδια κουνέλια!

Τα δωμάτια τα οποία φιλοξενούν τα κουνέλια είναι ευρύχωρα καθώς είναι ένα τετραγωνικό μέτρο και διαθέτουν και… room service.

«Θέλουμε να παρέχουμε τις πιο καλές και πολυτελείς εμπειρίες για κατοικίδια κουνέλια όταν λείπουν οι ιδιοκτήτες τους. Κάθε κουνέλι έχει ένα ατομικό δωμάτιο 1 επί 1, το οποίο θα μπορούσε να φιλοξενήσει και ένα ζευγάρι. Έχουν ξύλινο δάπεδο και πολύ όμορφο και περσικό χαλί » λέει η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Μάρσια Κόμπουρν.

Στο ξενοδοχείο όμως, εκτός από τα κουνέλια οι ιδιοκτήτες των οποίων τα αφήνουν εκεί για λίγες μέρες καθώς δεν μπορούν να τα πάρουν μαζί τους, φιλοξενούνται και κουνέλια τα οποία βρέθηκαν αδέσποτα και αναζητούν τη φιλόξενη οικογένεια που θα τα υιοθετήσει.

Τα έσοδα του ξενοδοχείου διατίθενται για τη φροντίδα των κουνελιών που τα έχουν παρατήσει οι ιδιοκτήτες τους.