Μια influencer και επιχειρηματίας πέρασε στην αντεπίθεση μετά την ανάρτηση ενός βίντεο, στο οποίο φαίνεται να χορεύει με μπικίνι μπροστά στον πατριό της, το οποίο χαρακτηρίστηκε «ενοχλητικό» από αρκετούς. Η Karina Irby, η οποία ζει στο Κουίνσλαντ, ανάρτησε το βίντεο στο TikTok και είδε αμέσως τα σκληρά σχόλια να πέφτουν βροχή.

Η 32χρονη είναι γνωστή για την ανάρτηση «αληθινών» φωτογραφικών του σώματός της στους 1,2 εκατομμύρια ακολούθους της και συχνά τα βάζει με τα τρολ, που κάνουν άσχημα σχόλια για το κορμί της. Στο συγκεκριμένο βίντεο η κοπέλα χορεύει με ένα τραγούδι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, φορώντας ένα μπικίνι που έχει σχεδιάσει η ίδια.

Ο πατριός της, επίσης με μαγιό, βρίσκεται πίσω της.

Το βιντεάκι όμως δέχτηκε σφοδρή κριτική, κάτι που έκανε την Karina να απαντήσει, λέγοντας στο news.com.au πως βρήκε «χαζές» τις αντιδράσεις.

@karinairby

Introducing my step Dad to my Tiktok… Do you think he approves? 😅 #christmas #familychristmas #britneyspears

♬ Work Bitch – Britney Spears

«Ό,τι και να κάνεις σήμερα στα social media, κάποιος θα βρει πάντα κάτι να σε ρίξει ή σε αυτή την περίπτωση, να προβάλλει τις ανασφάλειές του ή τα θέματά του σε σένα», είπε και συνέχισε: «σε αυτή την περίπτωση τα γεγονότα είναι πολύ ξεκάθαρα. Ο πατριός μου και εγώ έχουμε μια τέλεια, φυσιολογική σχέση. Έχουμε και οι δύο καλή αίσθηση του χιούμορ και μας αρέσει να κάνουμε χαζά πράγματα που κάνουν τους άλλους να γελάνε».

Η ίδια εξήγησε ότι «ζει με μπικίνι» επειδή είναι ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας με μαγιό, λέγοντας κάθε σκέψη ότι η εμφάνισή της είναι «ακατάλληλη» είναι γελοία. «Είναι ζεστά Χριστούγεννα στην Αυστραλία και η οικογένεια τα περνά δίπλα στην πισίνα, έτσι και το μαγιό».

«Το βρίσκω λίγο αστεία και κάπως θλιβερό που τόσοι άνθρωποι περνούν τη γιορτινή περίοδο, θυμώνοντας στο ίντερνετ, ενώ θα έπρεπε να περνούν καλά με την οικογένειά τους», συμπλήρωσε.

Το βίντεο που έχει προκαλέσει χαμό στο TikTok συγκέντρωσε σχεδόν 350 σχόλια. «Λατρεύω τα βίντεό σου και θα ήθελα να γνωρίσω τον πατριό σου. Σόρι, το TikTok είναι γεμάτο περίεργους», σχολίασε κάποιος. «Ξεκαρδιστικό», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

Άλλοι το βρήκαν εντελώς «ακατάλληλο». «Το κάνεις αυτό μπροστά στον πατριό σου, αλήθεια;» αναρωτήθηκε κάποιος. «Ποιος θα μπορούσε να νιώσει άνετα να χορεύει έτσι με μπικίνι μπροστά στον πατριό του», έγραψε κάποιος άλλος.

«Βρίσκω ενοχλητικό αυτό που κάνεις μπροστά του και τον τρόπο που σε κοιτά», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

Σημειώνεται πως η 32χρονη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της τον περασμένο Νοέμβριο, σε μια παραλία και η νύφη φορούσε κάτι που της ταίριαζε, ένα… μαγιό.