Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από τις ΗΠΑ, καθώς δείχνει μια ηλικιωμένη να έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο της, μόνο που ο τελευταίος μοιάζει με τους λύκους από το Game of Thrones, ή όπως ανέφεραν χρήστες των social media ως… «πείραμα από το Πεντάγωνο».

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, το επίμαχο στιγμιότυπο ανέβηκε στη πλατφόρμα Worldstar και σε λίγη ώρα συγκέντρωσε πάνω από 100.000 προβολές, με αρκετούς να αναρωτιούνται τι βλέπουν πραγματικά.

Ορισμένοι υποστήριξαν ότι μοιάζει με τον λύκο που ανέτρεψε ο Jon Snow από το Game of Thrones, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι είναι κάποιο πείραμα της αμερικανικής κυβέρνησης που «ξέφυγε για βόλτα στο πάρκο».

Πέρα από τις χιουμοριστικές αναφορές όμως, ορισμένοι προσπάθησαν να ξεδιαλύνουν το μυστήριο, γύρω από το συγκεκριμένο πλάσμα, με αρκετούς να σημειώνουν ότι πρόκειται είτε για μεγαλόσωμο σκύλο, είτε για ημίαιμο ζώο.

«Αυτός είναι μισός λύκος, μισός γερμανικός ποιμενικός. Έχω έναν ίδιο», σχολίασε ένας χρήστης, ενώ άλλοι πρόσθεσαν ότι μάλλον πρόκειται για ιρλανδικό λυκόσκυλο.

Παρόλα αυτά, όλοι κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι το σκυλί εξυπηρετεί τον σκοπό του, καθώς δύσκολα κάποιος θα πείραζε την ιδιοκτήτρια του.

«Ό,τι κι αν είναι, εξυπηρετεί τον σκοπό του και δεν πρόκειται να την πατήσεις», σχολίασε κάποιος, ενώ ένας άλλος ανέφερε ότι «αν φέρει αυτό τον σκύλο στο σούπερ μάρκετ, της δίνω την σειρά μου».