Πηγαίνεις στο κέντρο αισθητικής για την καθιερωμένη αποτρίχωση. Γυρνάς ικανοποιημένη στο σπίτι και ξαφνικά ανακαλύπτεις στα social media ότι κυκλοφορεί online ένα γυμνό σου βίντεο από την ώρα που έκανες αποτρίχωση. Αν αυτή η άκρως παραβιαστική συνθήκη σας ακούγεται ξένη τότε μπορείτε να ρωτήσετε μία TikToker από τις ΗΠΑ που τη βίωσε.

Η TikToker ισχυρίζεται ότι ο αισθητικός της μοιράστηκε ένα βίντεο στο OnlyFans, στο οποίο την δείχνει να κάνει αποτρίχωση στην περιοχή του μπικίνι χωρίς να το γνωρίζει. Ένα βίντεο που έχει πλέον διαγραφεί και δημοσιεύτηκε από την @awkwardddblackkkgirlll έλαβε πάνω από 70.000 προβολές από τότε που δημοσιεύτηκε στις 8 Απριλίου.

«Εντάξει, αυτό αφορά την κοπέλα που δημοσίευσε τα “καλούδι” μου στη σελίδα της στο OnlyFans, κάνοντας μου αποτρίχωση», ανέφερε η λεζάντα στο βίντεο.

@awkwardddblackkkgirlll

maybe if I wouldn’t have sent the audio message he woulda did it again😂😂 #pegged #BigComfy #EasyWithAdobeExpress

♬ original sound – .

Η απίστευτη στιχομυθία στα social media

Η ίδια εξηγεί ότι έστειλε μήνυμα στην αισθητικό αφού είδε ένα απόσπασμα του βίντεο στο Instagram. Ρώτησε την εργαζόμενη αν ήταν εκείνη στο βίντεο καθώς παρατήρησε τα τατουάζ της.

«Και αποκρίθηκε: “Ω, Θεέ μου, ναι, λυπάμαι πολύ. Ήθελα να σας τηλεφωνήσω και να σας ρωτήσω αν μπορώ να το δημοσιεύσω”. Είπα, λοιπόν, πότε θα μου τηλεφωνήσεις; Είναι ακόμα εκεί, πλήρωσα τα 11 δολάρια για να δω αν ήμουν εγώ. Ανέβασε από το σημείο που ξάπλωσα για να πάρω το κερί μου μέχρι το σημείο που με είχε σε στάση πεταλούδας και όλα», εξήγησε η TikToker.

Γυναικείο σώμα με εσώρουχο

Στη συνέχεια, η πελάτισσα ισχυρίστηκε ότι η αισθητικός προσπάθησε να κρατήσει το βίντεο ψηλά αφού πιάστηκε, ισχυριζόμενη ότι θα έχανε φιλοδωρήματα αν το κατέβαζε. «αν το κατεβάσω, θα χάσω τα φιλοδωρήματα, μπορώ να σου στείλω τα 150 δολάρια αντί γι’ αυτό;». «Θα μπορούσα να σου στείλω τα 150 δολάρια», συνέχισε η αισθητικός με την γυναίκα να απαντά ότι «το τατουάζ μου φαίνεται, έχω σημάδια εκεί κάτω».

Η ασιθητικός ρωτάει την TikToker γιατί αναστατώθηκε γιατί «είναι ένα ωραίο βίντεο». Αλλά η γυναίκα ανταπέδωσε τα πυρά της, υποστηρίζοντας ότι η εργαζόμενη χρησιμοποιεί το σώμα της με σκοπό το κέρδος.