Τι κάνεις όταν μαθαίνεις ότι ο σύντροφός σου είναι τακτικός θαμώνας στριπτιζάδικων; Είτε τον ξεμπροστιάζεις είτε βρίσκεις έναν πιο έξυπνο τρόπο για να τον κάνεις ρεζίλι και να τον «πληρώσεις» με το ίδιο νόμισμα. Μία TikToker αποφάσισε να πάει με την δεύτερη οδό και έγινε viral.

Οπλισμένη με ένα δαντελένιο ροζ στρινγκ και τακούνια με πλατφόρμες 17 εκατοστών στολισμένα με κρύσταλλα Swarovski, η μαμά δύο παιδιών Missy Peterson σόκαρε τον επί δύο χρόνια φίλο της τοποθετώντας κρυφά έναν ανιχνευτή στο αυτοκίνητό του, ακολουθώντας τον σε ένα στριπτιζάδικο και ανεβαίνοντας στη σκηνή για να εκτελέσει ένα σέξι πρόγραμμα.

«Ανέβηκα στη σκηνή με ένα σουτιέν και ένα στρινγκ που μου έδωσε μία από τις στρίπερς, τον πλησίασα και του είπα: “Ω, θέλεις ένα σόου; Θα σου δώσω ένα σόου”», δήλωσε η 40χρονη Peterson στην εφημερίδα The Post για το κατόρθωμά της – το οποίο τελικά της απέφερε 100 δολάρια σε φιλοδωρήματα.

Πάνω από 4 εκατ. views το βίντεό της στο TikTok

Μια μαρτυρία στο TikTok που περιγράφει λεπτομερώς το πονηρό της σόου έχει συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές.

Η κτηματομεσίτρια από τη Laguna Beach της Καλιφόρνιας συνέχισε να λέει στην Post ότι ο πρώην της -του οποίου το όνομα επέλεξε να μην αποκαλύψει για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής- είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι επισκεπτόταν συχνά στριπτιζάδικα, έπαιρνε χορούς και στη συνέχεια έκανε σεξ με τις γυναίκες.

Αλλά αφού ο τύπος άρχισε ανεξήγητα να εξαφανίζεται για αρκετές μέρες συνεχόμενα, ο Peterson εγκατέστησε κρυφά στο όχημά του έναν εντοπιστή GPS. Και τελικά ανακάλυψε ότι είχε επισκεφθεί ένα τοπικό στριπτιζάδικο.

Πώς κατάφερε να ανέβει στη σκηνή

«Όταν είδα ότι βρισκόταν σε ένα στριπτιζάδικο, άρπαξα μια καφέ περούκα και τα παπούτσια στριπτιτζού που έχω στη ντουλάπα μου και πήγα στο κλαμπ», είπε.

Αφού έπεισε τον πορτιέρη να της επιτρέψει την είσοδο, η μεταμφιεσμένη Peterson -που όπως αναφέρει δεν είχε πάει ποτέ σε στριπτιζάδικο- εξήγησε την κατάστασή της σε μερικές χορεύτριες, οι οποίες, όπως είπε, ήταν κάτι παραπάνω από «ευτυχείς» να τη βοηθήσουν να ξεμπροστιάσει τον σύντροφό της.

«Μου έλεγαν: “Θεέ μου, πρέπει να ανέβεις στη σκηνή, θα είναι ξεκαρδιστικό”», θυμήθηκε. Η Peterson είπε ότι οι γυναίκες την κάλεσαν στα παρασκήνια, όπου «μου έδωσαν ένα ρούχο να φορέσω, ένα 20λεπτο [σεμινάριο] για το πώς να δουλεύω στη σκηνή και ένα ποτό».

Αφού ήπιε μια γουλιά αλκοόλ, η Peterson, φορώντας ροζ και μαύρα εσώρουχα, ανέβηκε στη σκηνή υπό τους ήχους ενός τραγουδιού της Rihanna σε remix και έκανε στον πρώην της την έκπληξη της ζωής του.

«Έπαθε το απόλυτο σοκ όταν με είδε. Ήταν πραγματικά τσαντισμένος», θυμάται η ίδια. «Αλλά δεν με ένοιαζε, πήγα σε όλους τους άλλους άντρες, χόρεψα μπροστά τους και μάζεψα τα λεφτά τους».

Η Peterson «γύρισε» στον πρώην της και του είπε: «”Δεν θα με ξαναδείς ποτέ”, του έριξα μια σφαλιάρα και έφυγα», καυχήθηκε, προσθέτοντας ότι οι ιδιοκτήτες του κλαμπ της πρόσφεραν δουλειά πριν το σκάσει.