Το επιβατικό κοινό της Κωνσταντινούπολης αλλά και αυτοί που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν το αεροδρόμιο «Ατατούρκ» ως ενδιάμεσο σταθμό στο ταξίδι τους προς Νέα Υόρκη θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους καλύτερα.

Η μεγάλη ζήτηση που παρουσιαζόταν «υποχρέωσε» τους υπεύθυνους της Turkish Airlines να δημιουργήσουν ακόμα μία πτήση, καθημερινά, προς τη Νέα Υόρκη η οποία πρόκειται να ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2011.

Οι πτήσεις πλέον θα είναι δύο την ημέρα, οι οποίες θα μπορούν να σας μεταφέρουν απευθείας στο «Μεγάλο Μήλο» χωρίς ταλαιπωρία και φυσικά δε θα πρέπει να ξεχνάτε ότι όσο θα είστε στον… αέρα θα μπορείτε να επιλέξετε το μενού της αρεσκείας σας το οποίο θα επιμεληθεί ο «ιπτάμενος σεφ».

Πρόκειται για την καινοτομία που έχει εισάγει στις πτήσεις της προς Νέα Υόρκη η THY, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επιβατών της, που επιλέγουν να ταξιδέψουν στη διακεκριμένη θέση.

Σκοπός της Turkish Airlines είναι να ενώσει όλο τον κόσμο, αυτό μαρτυρούν οι 166 προορισμοί τους οποίους καλύπτει, οι νέοι προορισμοί που θα εντάξει στο πρόγραμμά της αλλά και κάθε ενέργεια που πραγματοποιεί και έχει ως στόχο την εξέλιξη της προς όφελος των επιβατών.

Το πρόγραμμα των πτήσεων που θα αρχίσουν στις 25 Απριλίου:

Istanbul – New York: Departure / Arrival
                                         17:00       20:45
                                         11:00      14:45

New York – Istanbul: Departure / Arrival
                                          16:45       09:25
                                            22:45     15:25