Πρόταση και μάλιστα όχι ανήθικη φαίνεται πως δέχτηκε η Μόνικα Λεβίνσκι από ερωτικό μουσείο του Λας Βέγκας που ευελπιστεί να αποκτήσει το διάσημο, λεκιασμένο από αμερικανό πρόεδρο, φόρεμά της.

Σύμφωνα με την Daily Mail το μουσείο φαίνεται να προσφέρει στη Μόνικα ποσό ύψους 1 εκατ. δολαρίων ούτως ώστε να του παραδώσει το φόρεμα με το οποίο είναι πιο στενά συνδεδεμένη… Το μουσείο, το οποίο έχει προσπαθήσει και παλαιότερα να αποκτήσει το μοναδικό κομμάτι από τη ενδυματολογική συλλογή της Μόνικα πλειοδοτώντας το με πολύ χαμηλότερο ποσό, επιθυμεί να τοποθετήσει το φόρεμα σε έκθεση με θέμα τις εξωσυζυγικές σχέσεις ατόμων με εξουσία που πρόκειται να πραγματοποιήσει.

Όπως ήταν αναμενόμενο η διεύθυνση του μουσείου δεν μπορούσε να προσπεράσει το πολύκροτο σκάνδαλο του Μπιλ Κλίντον, κι έτσι η εκπρόσωπος του μουσείου του Λας Βέγκας, Βικτόρια Χάρτμαν, έστειλε επιστολή με το αίτημά της στην Λεβίνσκι, προσφέροντάς της αρχικά το ποσό των 250 χιλ. δολαρίων. Βλέποντας όμως πως η Λεβίνσκι δεν απάντησε αποφάσισε να κάνει ακόμα δελεαστικότερη την προσφορά  εκτοξεύοντας την τιμή στις 893 χιλ. ευρώ. Όπως αναφέρει η Daily Mail η Μόνικα φαίνεται να μην έχει απαντήσει ακόμα.

Βέβαια αν θυμηθούμε την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η γραμματέας του Λευκού Οίκου στο Vanity Fair στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά, «είναι ώρα να αφήσω πίσω μου την σχέση μου με τον Κλίντον, είναι ίσως καιρός να κάψω το μπλε φόρεμα», η εν λόγω προσφορά φαντάζει σίγουρα πιο συμφέρουσα από την καύση…