Η τηλεδιάσκεψη έχει την ευκολία της. Αν ο χρήστης όμως δεν είναι προσεκτικός μπορεί να βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Ειδικά οι άνθρωποι οι οποίοι βγαίνουν καλεσμένοι σε εκπομπές θα έπρεπε να είναι διπλά προσεκτικοί.

Ένας γιατρός και σκεπτικιστής με τα εμβόλια για τον κορονοϊό στη Βρετανία, ο οποίος έβαλε μια ηχογράφηση της συνέντευξής του στο GB News στον ιστότοπό του, αποκάλυψε κατά λάθος ένα καυτό μήνυμα που έλαβε στο WhatsApp από μία γυναίκα.

Ο Δρ Σάμιουελ Γουάιτ μίλησε με τον παρουσιαστή Πάτρικ Κρίστις την Κυριακή 5/12, αφού ένας δικαστής έκρινε την περασμένη εβδομάδα ότι ένα δικαστήριο έκανε «νομικό λάθος» όταν διέταξε τον γιατρό να σταματήσει να συζητά για τον Covid στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού κατηγορήθηκε για διάδοση ψευδών ειδήσεων.

Το απόσπασμα της συνέντευξης, όπου ο Δρ Γουάιτ εμφανίστηκε εξ αποστάσεως ανέβηκε στη συνέχεια στον ιστότοπό του. Αλλά κατά τη διάρκεια του βίντεο, το ντροπιαστικό μήνυμα, το οποίο προφανώς προερχόταν από μια γυναίκα, εμφανίστηκε στην κορυφή της οθόνης.

Όποιος δεν προσέχει, σκοντάφτει

Το μήνυμα στο WhatsApp έγραφε: «Καθώς ξεκουράζεστε, σκεφτείτε ότι με χρησιμοποιείτε για την ευχαρίστησή σας. Να είμαι στα γόνατα και να κάνω ό,τι θέλετε… xxx».

Αφού οι χρήστες του Twitter παρατήρησαν σήμερα το δυστυχές για τον γιατρό συμβάν και δημοσίευσαν ξανά το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δρ Γουάιτ κατέβασε τον ιστότοπό του από το διαδίκτυο. Λίγες ώρες μετά το site ήταν πάλι online αλλά το ντροπιαστικό κλιπ έχει πλέον αφαιρεθεί.

Ένας εκπρόσωπος του Dr White είπε στο Indy100 το βράδυ της Δευτέρας ότι το βίντεο που περιείχε το μήνυμα είχε ανέβει στον ιστότοπό του από χάκερ. Η MailOnline προσέγγισε απευθείας τον γιατρό για σχόλια.

Έκτοτε, ο έτερος καλεσμένος της εκπομπής δημοσίευσε ξανά το βίντεο στον δικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπε: «Ω, αγαπητέ, κάποιος ξέχασε να απενεργοποιήσει το WhatsApp! Αυτό είναι πολύ αστείο.

Το μήνυμα εμφανίστηκε στο κλιπ καθώς ο Δρ Γουάιτ εξέδιδε τις απόψεις του σχετικά με την απάντηση της κυβέρνησης στην κρίση του κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης εμβολίων.

Προφανώς το περιστατικό προκάλεσε πλήθος σχολίων στο Twitter. Ένας χρήστης αστειεύτηκε: «Θα ήθελα να ακούσω τι σκέφτεται η Suzie Sub για όλα αυτά. Προφανώς ο Δρ Σαμ Γουάιτ είναι θαυμαστής».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Ίσως ο Δρ Σαμ έχει ένα σημαντικό μήνυμα σχετικά με τη χρήση μάσκας;»