Οι λάτρεις ορισμένων από των κορυφαίων ταινιών και των πιο αγαπημένων ηρώων και χαρακτήρων της μεγάλης οθόνης – και όχι μόνο – περιμένουν πως και πως τη δημοπρασία της Prop Store Entertainment Memorabilia. Διατίθενται προς πώληση από το κοστούμι που φορούσε ο Σερ Σον Κόνερι την εποχή που υποδυόταν τον Τζέιμς Μποντ μέχρι και τις διάσημες στολές του Batman και του Spider-Man.

Στην online δημοπρασία της Prop Store Entertainment Memorabilia, η οποία θα διαρκέσει από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου, οι συλλέκτες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να αποκτήσουν αντικείμενα από σκηνικά κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών και αναμνηστικά από συλλογή αξίας άνω των 5,5 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών.

Το γκρι κοστούμι του Σερ Σον Κόνερι από την ταινία του Τζέιμς Μποντ του 1967 «You Only Live Twice» αναμένεται να πωληθεί για έως 70.000 αγγλικές λίρες. Από την άλλη, η στολή που φορούσε ο Βαλ Κίλμερ στο «Batman Forever», υπολογίζεται πως θα παραχωρηθεί για περίπου 60.000 αγγλικές λίρες. Στη δημοπρασία πωλούνται ακόμη η φουτουριστική στολή του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ από την ταινία του 2015 «Terminator Genisys» και η στολή που φορούσε ο ηθοποιός Τόμπι Μαγκουάιρ, όταν υποδύθηκε τον «άνθρωπο αράχνη» στην ταινία Spider-Man 3. Η στολή είναι περιζήτητη μεταξύ των συλλεκτών καθώς τη σχεδίασε ο τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ ενδυματολόγος Τζέιμς Έιτσεσον.

Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για πολλά άλλα κομμάτια. Όπως η μπάλα Wilson, η οποία «πρωταγωνίστησε» στην ταινία «Ο Ναυαγός» με τον Τομ Χανκς, αλλά και το hoverboard του Μάρτι ΜακΦλάι από το franchise «Επιστροφή στο Μέλλον».

Η συλλογή 120 αντικειμένων παρουσιάζεται στην έδρα του Prop Store Entertainment Memorabilia, στο Χερτφορτσάιρ, στην Αγγλία, πριν από την online δημοπρασία. Για πρώτη φορά θα γίνουν δεκτά κρυπτονομίσματα ως τρόπος πληρωμής.