Η Μελίσσα είναι 22 χρονών φοιτήτρια και όταν έκλεισε τα 21 αποφάσισε να κάνει στον εαυτό της ένα δώρο. Διάλεξε λοιπόν ένα κατοικίδιο που της μόδας… ένα μίνι γουρουνάκι. Πολλοί διάσημοι έχουν αποκτήσει ένα όπως η Πάρις Χίλτον και η Βικτώρια Μπέκαμ.

Πρόκειται για μια συγκεκριμένη ράτσα γουρουνιών, τα οποία δεν γίνονται τεράστια όπως τα συνηθισμένα, αλλά μπορούν να χωρέσουν ακόμα και σε μια μεγάλη κούπα καφέ, όταν είναι μικρά. Το μέγεθος τους μεγαλώνοντας δεν ξεπερνάει τα 30-40 εκατοστά σε ύψος, ενώ το βάρος τους φτάνει το πολύ μέχρι 1 κιλό.

Όμως κάποιο λάθος έγινε και ενώ το γουρούνι αρχικά ήταν πολύ μικρό άρχισε να μεγαλώνει και αυτή τη στιγμή έχει γίνει τεράστιο. Η οικογένεια της Μελίσσας αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα διότι το γουρούνι έχει καταστρέψει όλο το σπίτι, τρώει τα πάντα και δεν μπορούν να ελέγξουν τη δύναμή του. 

Το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί κι άλλες φορές από τότε που τα μίνι γουρούνια έγιναν της μόδας. Ένα απλό γουρούνι στοιχίζει περίπου 80 ευρώ ενώ ένα μίνι γουρούνι από 1000 ευρώ και πάνω, όποτε καταλαβαίνετε ότι οι εκτροφείς έχουνε βρει ευκαιρία να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.