Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία στη Γερμανία τα σκίτσα που ζωγράφισαν δύο παιδιά 6 ετών στο πλαίσιο έρευνας για τροχαίο που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον οδηγό ενός μαύρου αυτοκινήτου, που περιγράφεται ως μια γυναίκα με κοντά ξανθά μαλλιά, που εγκατέλειψε το σημείο αμέσως μετά το τροχαίο. Το τροχαίο είδαν τέσσερις μαθητές που περίμεναν να διασχίσουν τον δρόμο, οι Λουίσα, Ρόμι, Σελίνα, Λουίς. Δύο από αυτούς ζωγράφισαν όσα είδαν.

Μια ζωγραφιά δείχνει τέσσερα παιδιά να περιμένουν στο φανάρι δίπλα σε έναν ενήλικα την ώρα που το αυτοκίνητο περνά.

Σε μια δεύτερη εικόνα, ένα μαύρο αυτοκίνητο με μια γυναίκα μέσα φαίνεται να περνά δίπλα σε έναν σοκαρισμένο περαστικό. Ο μάρτυρας φαίνεται επίσης να κρατά όπλο και να και να πυροβολεί το αμάξι, αλλά αυτό ίσως να ανήκει στη φαντασία του παιδιού.

Η αστυνομία ευχαρίστησε τα παιδιά για την προσπάθειά τους και είπε ότι οι εικόνες έχουν μπει σε φάκελο καθώς το έγκλημα ερευνάται. Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι το ατύχημα σημειώθηκε στις 11 Νοεμβρίου την ώρα που τα παιδιά ήταν στον δρόμο για το σχολείο.

Καθώς περίμεναν να διασχίσουν τον δρόμο, ένα αυτοκίνητο έστριψε αριστερά και χτύπησε ένα εμπόδιο στον δρόμο, μέρος του οποίου κόπηκε. Αντί να σταματήσει, ο οδηγός συνέχισε τον δρόμο του.

Τα παιδιά έφτασαν στο σχολείο και ενημέρωσαν τον δάσκαλό τους, που κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σχολείο για να μιλήσουν με τα παιδιά, τα οποία τους παρουσίασαν τα σκίτσα.

6-jährige Nachwuchs-Ermittler helfen Polizei mit Fahndungsbild und Unfallskizze

Ein besonderes Lob von der Polizei…

Δημοσιεύτηκε από Polizei NRW Hamm στις Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020