Θύμα πλεκτάνης με στόχο την περιουσία του υποστηρίζει πως έπεσε ο Βρετανός μεγιστάνας Shoja Shojai που, σύμφωνα με καταγγελίες, ζούσε με ένα «χαρέμι» γυναικών τις οποίες κρατούσε αιχμάλωτες σε έπαυλη στη Μαρμπέλα της Ισπανίας και με τις οποίες είχε αποκτήσει επτά παιδιά.

Ο 56χρονος, ιρανικής καταγωγής, παραδέχθηκε πως μεταξύ των γυναικών που η αστυνομία απομάκρυνε από το πολυτελές σπίτι της Costa del Sol holiday ήταν δύο πρώην σύντροφοί του και η σύζυγός του και πως είχε μαζί τους δύο παιδιά.

Διαψεύδει ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Mail, πως είχε κοιμηθεί και με τις εννέα γυναίκες που τον κατηγορούν πως της είχε για χαρέμι του και πως είναι πατέρας των επτά παιδιών τους.

Υποστηρίζει επίσης πως μία από τις πρώην ερωμένες του είπε ψέματα πως της επιτέθηκε για να αποσπάσει κοσμήματα, αντικείμενα και ρούχα αξίας εκατομμυρίων από το σπίτι όσο εκείνος θα βρισκόταν υπό κράτηση.

«Η ιδέα πως είχα χαρέμι είναι μία τρέλα», λέει, «έχω κάνει σεξ με τρεις από τις γυναίκες αλλά ζητούσα διαζύγιο από τη σύζυγό μου για πολλά χρόνια και οι επαφές μου με τις άλλες γυναίκες είχαν σταματήσει πολύ πριν τη σύλληψή μου. Οι άλλες γυναίκες ήταν απλά φίλες τους που εργάζονταν μαζί τους στο χώρο της μόδας, είχαν τα δικά τους σπίτια και έρχονταν κι έφευγαν από την έπαυλη όποτε ήθελαν. Η κατηγορία πως τις κρατούσα εκεί παρά τη θέλησή τους είναι γελοία».

Όπως αναφέρει, μιλώντας από την έπαυλη της Μαρμπέλα, δύο φορτηγά είχαν νοικιαστεί δύο εβδομάδες πριν οι γυναίκες προχωρήσουν στην καταγγελία σε βάρος του ενώ είχε νοικιαστεί και μία αποθήκη στη Γερμανία, έναν μήνα νωρίτερα, όπου θα μεταφέρονταν τα πράγματα που θα αφαιρούσαν από το σπίτι.

«Στο σπίτι μου έγινε ληστεία όσο ήμουν στο αστυνομικό τμήμα και έδινα εξηγήσεις για τις καταγγελίες σε βάρος μου», συνεχίζει, «μου πήραν 25.000 προσωπικά αντικείμενα, τα προσωπικά μου έγγραφα, ρούχα, κοσμήματα αξίας 2,5 εκατ. ευρώ, 75 περσικά χαλιά. Αρχηγός ήταν η γυναίκα που ειδοποίησε πρώτη την αστυνομία λέγοντας πως της επιτέθηκα. Είπε στις υπόλοιπες πως είχα συλληφθεί από το FBI, πως μεταφέρθηκα στο Γκουαντάναμο και πως εκείνες θα έπρεπε να πάρουν τα πράγματά τους και να φύγουν πριν φτάσει η αστυνομία. Εκείνες την πίστεψαν. Αρνούμαι κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες, ήταν το προκάλυμμα για να με κλέψουν. Ευτυχώς η κράτησή μου έληξε σύντομα και κατάφερα να σταματήσω τα φορτηγά πριν φύγουν από την Ισπανία».

Οι δικαστικές αρχές της Μαρμπέλα ερευνούν τόσο τις κατηγορίες για κλοπές όσο και τις καταγγελίες περί ψυχολογικής και σωματικής κακομεταχείρισης.

«Είχαν τα πάντα, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πήραν απλά τα κοσμήματα και δεν έφυγαν αντί να εξαπολύσουν αυτές τις κατηγορίες εναντίον μου», τονίζει για τις γυναίκες. Όσο για τα παιδιά, παραδέχεται πως έχει δύο με τη σύζυγό του και έχει αναγνωρίσει άλλα δύο.

Δείτε τις φωτογραφίες