Διάσειση, μώλωπες και διάστρεμμα στον καρπό. Αυτά άφησε στον φίλαθλο David Farthman ο αγώνας ράγκμπι μεταξύ Widnes Vikings και Warrington Wolves στις 15 Αυγούστου στη Βρετανία. Όχι όμως επειδή υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών, αλλά επειδή δέχθηκε σκληρή επίθεση από έναν άνδρα της ασφάλειας του σταδίου Halliwell Jones Stadium στο Warrington.

Ο άνδρας γρονθοκοπούσε τον Farthman στο κεφάλι χωρίς σταματημό ενώ οι συνάδελφοί του προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν, μετά τη ρίψη δακρυγόνου στον αγωνιστικό χώρο, το οποίο προφανώς ο φύλακας νόμισε πως το έριξε ο Farthman.

Ένας φίλος του Farthman κατέγραψε την επίθεση σε βίντεο, στο κινητό του τηλέφωνο ενώ ο 30χρονος δηλώνει τυχερός που τη γλίτωσε μόνο με τραύματα.

«Θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει σε άλλο σημείο και να είμαι νεκρός. Δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητος, μπορεί να το ξανακάνει και να σκοτώσει κάποιον. Δεν είναι μόνο για τη δική μου ασφάλεια, δεν πρέπει να τη γλιτώσει», τονίζει.

Το βίντεο της επίθεσης αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και εστάλη και στην αστυνομία του Cheshire η οποία ερευνά το περιστατικό.

Τελικά πέντε οπαδοί συνελήφθησαν.


Δείτε το βίντεο…