Ακόμα ένα πτώμα ανέσυραν οι αρχές στην Κύπρο, έπειτα από υπόδειξη του 35χρονου ιλάρχου της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ακόμα τρεις φόνους στους ανακριτές, ανεβάζοντας σε επτά τα μέχρι στιγμής γνωστά θύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φιλελεύθερου», μετά την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για τον φόνο της Maricar Valdez Arquila, από τις Φιλιππίνες, ο 35χρονος serial killer, ανακρινόμενος, φέρεται να παραδέχθηκε τον φόνο της, αλλά και τη δολοφονία ακόμα τριών ανθρώπων, μίας αλλοδαπής γυναίκας, ίσως από την Ινδία ή το Νεπάλ, την οποία φέρεται να σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, αφού σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στους ανακριτές δεν θυμάται, μιας γυναίκας από τη Ρουμανία και της ανήλικης κόρης της.

Ο 35χρονος υπέδειξε χώρο απέναντι από το μεταλλείο του Μιτσερού, όπου φέρεται να βρίσκονται θαμμένες η μητέρα και η κόρη από τη Ρουμανία, όπως επίσης και η Μaricar Valdez.

Χθες βράδυ ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό πτώματος στο πεδίο βολής στην περιοχή Κάμπος του Μύλου στην Ορούντα, κατόπιν υποδείξεων του 35χρονου, και ανασύρθηκε από το πηγάδι η σορός, που φαίνεται να ανήκει στη γυναίκα από την Ασία, αν και βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση και δεν είναι αναγνωρίσιμη. Ο 35χρονος ίλαρχος φαίνεται να ήξερε καλά την περιοχή του πεδίου βολής, καθ’ ότι πραγματοποιούσε ασκήσεις με την μονάδα του.

Ο 35χρονος είχε ήδη ομολογήσει τις δολοφονίες δύο γυναικών, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν σε φρεάτιο λατομείου στο Μιτσερό, καθώς και ενός 6χρονου κοριτσιού, το πτώμα του οποίου δεν έχει ακόμα εντοπιστεί, αν και ο 35χρονος υπέδειξε ότι αυτό βρίσκεται σε λίμνη. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στη λίμνη Ξυλιάτου, όπου δύτης με σκάφανδρο αναζητεί τη μικρή Sierra, κόρη της 38χρονης που εντοπίστηκε πρώτη, ξετυλίγοντας το κουβάρι των φρικιαστικών εγκλημάτων του άνδρα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, το φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου είχαν βρεθεί δύο πτώματα γυναικών, ελέγχθηκε στο 100%, με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο.

Σήμερα οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν στο μεταλλείο του Μιτσερού, για τον εντοπισμό των άλλων τριών σορών, αλλά και για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra.