Ένα 9χρονο αγόρι αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον παππού του και του έσωσε τη ζωή, καλώντας άμεσα τις πρώτες βοήθειες.

Όπως ανέφερε η αστυνομία της Μασαχουσέτης, ο Kazin Crisman ετοιμαζόταν το Σάββατο 5/1 να πάει με τον παππού του Allan Crisman για πίτσα σε εστιατόριο του Σόμερσετ, όταν ο πιτσιρικάς παρατήρησε πως ο 80χρονος συμπεριφερόταν παράξενα.

Όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό WCVB-TV, όταν διέκρινε πως ο παππούς του δυσκολευόταν να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο, κινητοποιήθηκε. Του έθεσε κάποιες ερωτήσεις και από τη στιγμή που ο 80χρονος δεν του απάντησε, πήρε τη σωτήρια -όπως αποδείχθηκε- πρωτοβουλία και κάλεσε την άμεση δράση για να αναφέρει το περιστατικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 80χρονος, που είναι διαβητικός, είχε υποστεί υπογλυκαιμικό επεισόδιο. Ο μικρός παρείχε όλες τις πολύτιμες πληροφορίες στους διασώστες ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν τον παππού του.

Μετά την ευτυχή κατάληξη της περιπέτειας, ο Kazin δήλωσε χαρούμενος που βοήθησε στο να σωθεί η ζωή του αγαπημένου του παππού. Οι δε αστυνομικοί, για να επιβραβεύσουν την προσπάθειά του και την ψυχραιμία με την οποία διαχειρίστηκε την κατάσταση, τον κέρασαν μια πίτσα με πεπερόνι.