Πριν λίγο καιρό, η Ferrari παρουσίασε μια ειδική έκδοση της 458 Italia ειδικά για την κινέζικη αγορά, εμπνευσμένη από τη φετινή Χρονιά του Δράκου.

Το υπεραυτοκινήτο που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Πεκίνου έλαβε πολυποίκιλα σχόλια σχετικά με τα σχέδια που φέρει στο αμάξωμα.

Ένας τοπικός αντιπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας, προκειμένου να παρουσιάσει και να προωθήσει το μοντέλο στην αγορά, σκέφτηκε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος και χώρος, από το να εντάξει το όχημα σε ένα ιστορικό δημιούργημα. Τι καλύτερο από το περίφημο Σινικό Τείχος;

Ωστόσο αν και το αίτημα του για να νοικιάσει τμήμα του Τείχους έγινε αποδεκτό, οι τοπικές Αρχές κάθε άλλο παρά ευχαριστημένες έμεινα τελικά. Και αυτό γιατί, κάποια στιγμή -είτε πριν είτε μετά την επίδειξη- ένας υπάλληλος έκρινε πως ο κατάλληλος χώρος για να δοκιμάσει τις δυνατότητες ντριφταρίσματος του οχήματος είναι το Σινικό Τείχος!

Ο υπάλληλος λοιπόν πήρε το μοντέλο και άρχισε να καίει λάστιχο πάνω στο μνημείο. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε είναι ότι τα σημάδια από τα λάστιχα άφησαν σημάδια στο μνημείο, κάτι που κάθε άλλο παρά χαροποίησε τις Αρχές. Οι επιπτώσεις για τον υπάλληλο δεν είναι προς το παρών γνωστές…

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες του μοντέλου…