Νέες αποκαλύψεις για όσα γίνονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες στα γραφεία του μεγαλοπαραγωγού του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς αποφάσισε να καταθέσει επισήμως η Σάντιπ Ρίχαλ (Sandeep Rehal), πρώην προσωπική βοηθός του, που εργάστηκε γι’ αυτόν από το 2013 έως το 2015, όταν ήταν σε ηλικία 26 ετών.

Η κοπέλα κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην αφεντικού της ισχυριζόμενη πως αναγκάστηκε να εργαστεί σε ένα ανθυγιεινό περιβάλλον, με συνεχείς τις αναφορές για σεξ και τις προσβολές στο πρόσωπό της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ήταν υποχρεωμένη να κρατάει ατζέντα με τα «κορίτσια» για να απολαμβάνει τα σεξουαλικά ραντεβού του με δεκάδες γυναίκες – τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, όσο εκείνος βρισκόταν στην Νέα Υόρκη.

Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε εκείνη να φροντίζει να υπάρχουν πάντα διαθέσιμες οι ενέσεις που χρησιμοποιούσε για την στύση του, τις οποίες είτε έχωνε στις τσέπες του σακακιού του είτε του έδινε μέσα σε χαρτοσακούλα.

Μετά το ραντεβού, η Ρίχαλ λέει ότι έπρεπε να μπει στο διαμέρισμα που νοίκιαζε ο μεγιστάνας για το σκοπό αυτό, είτε το γραφείο του, είτε κάποιο άλλο δωμάτιο και να το καθαρίζει από το σπέρμα του, όπου κι αν βρισκόταν αυτό.

Στη μήνυση που κατέθεσε καταγγέλλει πως ήταν αναγκασμένη να της υπαγορεύει email ολόγυμνος, να κολλάει το σώμα του πάνω στο δικό της και να την χουφτώνει. Μάλιστα λέει πως όταν βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο, εκείνος έβαζε το χέρι του ανάμεσα στους μηρούς της και τριβόταν πάνω της…

Σύμφωνα με την κοπέλα, όσο εργαζόταν για τον Γουάινσταϊν συνήθιζε να την αποκαλεί «μ…κι».

Οι δικηγόροι του μεγαλοπαραγωγού δήλωσαν πως ο ίδιος αρνείται όλα όσα καταγγέλλει η Σάντιπ Ρίχαλ.