Μία παρέα φοιτητών τουριστών από την Ιαπωνία σκέφτηκαν να πάνε μία εκδρομή από τη Μπολόνια στη Βενετία. Αφού η βόλτα με τη γόνδολα έφτασε στο τέλος της αποφάσισαν να πάνε σε ένα εστιατόριο για φαγητό.

Όπως όμως ανέφερε η Telegraph, ισχυρίστηκαν ότι παρήγγειλαν τρεις μπριζόλες και τηγανιτά ψάρια ενώ δεν ήπιαν αλκοόλ παρά μόνο νερό. Όταν λοιπόν ήρθε ο λογαριασμός έμειναν με το στόμα ανοικτό μιας και η απόδειξη έγραφε: 1.145 ευρώ

Οι τουρίστες όμως δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και έκαναν καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ανέφερε: «Δεν θυμάμαι να είχα κανένα πρόβλημα με τουρίστες από την Ιαπωνία αυτές τις μέρες».

Φαίνεται όμως ότι οι φοιτητές δεν ήταν οι μόνοι που είχαν παράπονα καθώς όταν έγινε γνωστή η ιστορία οι καταγγελίες άρχισαν να πέφτουν βροχή. Μάλιστα, μία πελάτισσα ανέφερε πως δείπνησε με τους γονείς της εκεί και πλήρωσαν 526,50 ευρώ για το γεύμα της φωτογραφίας.

k;bh'okug

«Εάν επιβεβαιωθεί αυτό το επαίσχυντο επεισόδιο, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να τιμωρήσουμε τους υπεύθυνους. Είμαστε υπέρ της δικαιοσύνης», ανέφερε ο δήμαρχος.