Με τη πρώτη ματιά νομίζει κανείς ότι παρακολουθεί σκηνές από ταινία του Indiana Jones. Ωστόσο, πρόκειται για τη σκληρή πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίζουν καθημερινά οι μαθητές του Λέμπακ της Ινδονησίας.

Συγκεκριμένα, πρέπει κάθε πρωί να μεταβαίνουν από τη μία όχθη του ποταμού Κιβερανγκ στην άλλη μέσω μιας πλήρως κατεστραμμένης γέφυρας. Η αποσύνθεση του ξύλου και του σύρματος είναι εμφανής στις φωτογραφίες, με αποτέλεσμα κάθε πρωινό των μαθητών να φαντάζει περιπέτεια.

Ένας εκ των τεσσάρων πυλώνων που στηρίζουν τη γέφυρα, κατέρρευσε, με αποτέλεσμα όλη η κατασκευή να γέρνει προς τη μία πλευρά. Η γέφυρα είναι πλέον απόλυτα ασταθής και οι ντόπιοι αναφέρουν ότι τμήματά της αποκολλούνται καθημερινά.

Τα παιδιά που κατοικούν στην απέναντι πλευρά από εκείνη που βρίσκεται το σχολείο, πρέπει να διασχίζουν τη κατεστραμμένη γέφυρα καθημερινά για να παρακολουθούν μαθήματα στο τοπικό σχολείο.

Η Σοφία, μια νεαρή μαθήτρια, επισημαίνει ότι η πλησιέστερη δίοδος, πέραν της γέφυρας, απέχει μιάμιση ώρα με τα πόδια. Ο ποταμός αποτελεί γνωστό τουριστικό αξιοθέατο, καθώς τα νερά του προσφέρονται για ράφτινγκ.