Η ηθοποιός Denny Kwan από την Καμπότζη θεωρείται «πολύ σέξι» για τη χώρα της κι έτσι για ένα χρόνο δεν θα γυρίσει νέες ταινίες με απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού της Καμπότζης.

Η πληθωρική 24χρονη ηθοποιός, η οποία έχει πάνω από 30.000 followers στο Facebook, κατά τις αρχές της χώρας παραβίασε έναν κώδικα συμπεριφοράς.

skfdksfj5Η ίδια απαντά ότι οι ρόλοι που έχει υποδυθεί δεν μπορούν να συγκριθούν με τους ερωτικούς ρόλους που έχουν υποδυθεί άλλες συνάδελφοί της και οι οποίες δεν έχουν υποστεί τέτοιες κυρώσεις.

«Στην Καμπότζη, υπάρχουν πολλοί σέξι καλλιτέχνες και κάποιες συνάδελφοί μου έχουν υποδυθεί ακόμα πιο ερωτικούς φίλους από εμένα» είπε η ίδια σε συνέντευξή της σε τοπική εφημερίδα της χώρας της της.

skfdksfj4

Και συνέχισε: «Ξέρω ότι είναι δικαίωμα μου να ντύνομαι όπως θέλω αλλά ο λαός της Καμπότζης δεν μπορεί να το δεχθεί αυτό. Τώρα θα προσπαθήσω να μην είμαι τόσο σέξι όσο είμαι συνήθως στις αναρτήσεις μου στο Facebook» δήλωσε η ίδια σε εφημερίδα της χώρας της.

Μιλώντας για τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του υπουργείου Πολιτισμού η Kwan είπε ότι «μου έκαναν μάθημα λες και ήμουν κόρη τους» προσθέτοντας ότι η ίδια διατήρησε το δικαίωμά της να ντύνεται όπως θέλει. skfdksfj3

Εκπρόσωπος του υπουργείο επέμεινε ότι η απόφαση ήταν δίκαιη και ότι η 24χρονη θα μείνει εκτός κινηματογραφικών πλατό, τηλεόρασης και διαφημιστικών σποτ για ένα χρόνο.

«Για ένα χρόνο, θα σταματήσω να είμαι τόσο σέξι» σχολίασε η ίδια.

skfdksfj2 skfdksfj1 skfdksfj0