Ο 31χρονος Mike Brandon βρέθηκε αντιμέτωπος με την πιο σκληρή αλήθεια, όταν οι γιατροί του είπαν πως είχαν εξαντλήσει όλα τα μέσα και δεν είχαν πια κάτι άλλο να του προσφέρουν στη μάχη του με την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Απελπισμένη η σύζυγός του, Kate, αποφάσισε να κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να μπορέσει ο Mike να ταξιδέψει για μια πειραματική θεραπεία στις ΗΠΑ και άνοιξε σελίδα δωρεών με τίτλο #donate4mike.

Η έκκλησή της βρήκε τεράστια απήχηση και είναι, σύμφωνα με τη Daily Mail, από τις μεγαλύτερες εκστρατείες συγκέντρωσης χρημάτων στη Βρετανία καθώς συγκεντρώθηκαν πάνω από 400.000 λίρες και το βίντεό της έγινε viral.

Ο Brandon ταξίδεψε τον Μάιο από το Μπρίστολ στην Πενσιλβάνια για την πειραματική θεραπεία και ενθουσιασμένη η οικογένειά του ανακοίνωσε πως η δεύτερη βιοψία του βγήκε καθαρή.

Τώρα το ζευγάρι «τρέχει» νέα καμπάνια με τίτλο #Donate4TCells με στόχο να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν διαγνώσεις σαν αυτή του Mike και δεν έχουν άλλη ελπίδα.

«Έδιναν στον Mike μερικές εβδομάδες ζωής και τώρα είναι απαλλαγμένος από τον καρκίνο», δηλώνει η γυναίκα του, «γι’ αυτό κάνουμε την καμπάνια #Donate4TCells για να συγκεντρωθούν πόροι για τη φιλανθρωπική οργάνωση Above & Beyond του Μπρίστολ».

Ο 31χρονος συμμετείχε σε κλινική δοκιμή θεραπείας στο Abramson Cancer Centre του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια.

«Είμαι σίγουρη πως όλοι μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι να αντιμετωπίζεις το ενδεχόμενο να χάσεις το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής σου. Σας παρακαλώ βοηθήστε με να αντιμετωπίσουμε αυτό που μας συμβαίνει, ξέρω πως με τη βοήθειά σας μπορούμε να πάμε τον Mike εκεί που χρειάζεται. Δεν μπορούμε να παραδοθούμε αμαχητί, ακούμε για θαύματα συνέχεια, είναι σπάνια αλλά συμβαίνουν», έλεγε η Kate στο βίντεο συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά της.

Λίγο καιρό μετά το μήνυμά της ήταν γεμάτο ευγνωμοσύνη: «Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που μας βοηθήσατε να πιάσουμε το στόχο μας. Μας πλημμύρισαν η αγάπη και η υποστήριξή σας και με τη βοήθειά σας τώρα μπορούμε να ελπίζουμε».

termnaaisdn2 termnaaisdn3 termnaaisdn1 termnaaisdn4 termnaaisdn5