Μια 32χρονη γυναίκα που ζύγιζε 152 κιλά και είχε το παρατσούκλι «αγελάδα» πήρε την απόφαση και κατάφερε να αλλάξει μετά από ένα επεισόδιο σε μια παμπ.

Η Helena Hanson από το δυτικό Σάσσεξ έφτασε ακόμη και τα 165 κιλά μετά το γάμο της με τον άνδρα της το 2007. Τελικά αποφάσισε να χάσει το περιττό βάρος και τα πολλά παραπανίσια κιλά όταν κάποιοι την προσέβαλαν σε μια παμπ της γειτονιάς της.

Οι άγνωστοι άνδρες, μετά από ένα επεισόδιο, την αποκάλεσαν «λιπαρή αγελάδα» και την έκαναν να πάρει την απόφαση να αλλάξει τη διατροφή της. «Δεν σκεφτόμουν καθόλου πόσο έτρωγα και επίσης ούτε το μέγεθος των μερίδων. Πέρασα σε μια νέα φάση και δεν σκεφτόμουν το φαγητό» λέει η ίδια με αποτέλεσμα μέσα σε 8 χρόνια να πάρει πολλά κιλά. Κακή διατροφή και γρήγορο φαγητό της πρόσθεσαν γρήγορα πολλά κιλά και δημιούργησαν πρόβλημα στην υγεία της. Πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό αποτελούνταν από τρόφιμα με πολλές θερμίδες. Μέσα σε λίγα χρόνια το βάρος της υπερδιπλασιάστηκε. Τότε ξεκίνησαν τα πειράγματα όχι μόνο από αγνώστους αλλά και από μερικούς φίλους.

Όταν όμως εισέπραξε τα ειρωνικά και κοροϊδευτικά σχόλια σε μια παμπ την ώρα που χόρευε, κατάλαβε ότι η κατάσταση έπρεπε να αλλάξει. Ακόμη και όταν ο αδερφός της την προειδοποιούσε ότι πρέπει να χάσει κιλά γιατί μπορεί να πάθαινε καρδιακή προσβολή, εκείνη δεν έδειχνε να αλλάζει. Μόνο όταν δέχτηκε τις προσβολές στην παμπ συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αλλάξει. Εκτός από την αλλαγή στη διατροφή της, άρχισε επίσης να περπατάει σιγά σιγά καθημερινά και να κάνει γυμναστική.

Μέσα σε 18 μήνες έχασε 25 κιλά και σε λίγο καιρό ακόμη 35 κιλά με την μεταμόρφωσή της να είναι θεαματική. Τώρα σκέφτεται να κάνει μια επέμβαση για την αφαίρεση λίπους από το σώμα της που έχει «κρεμάσει» και δίνει το μήνυμα σε όσους θέλουν να χάσουν κιλά ώστε να μην σταματήσουν την προσπάθεια.

diet001 diet2 diet3 diet4 diet5 diet6

diet7diet8