Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο δείχνει τη «μάχη» ανάμεσα στο προσωπικό ενός εστιατορίου fast food και δύο γυναικών στο Άμστερνταμ μετά από παράπονα ότι δεν είχαν εξυπηρετηθεί καλά.

Οι δύο γυναίκες, που φαίνεται στο βίντεο να φοράνε φορέματα και τακούνια, φώναζαν συνεχώς ζητώντας το φαγητό που είχαν παραγγείλει. Ήταν τόσο οργισμένες που ξεκίνησαν να παίρνουν τρόφιμα και ποτά από τον πάγκο και να τα πετάνε στο προσωπικό του εστιατορίου. Ένας υπάλληλος από το εστιατόριο προσπάθησε απεγνωσμένα να ηρεμήσει την κατάσταση αλλά οι πελάτισσες δεν σταμάτησαν να φωνάζουν και να πετάνε πράγματα. Ένα εξαγριωμένο μέλος του προσωπικού ξεκίνησε να απαντά στα «πυρά» και να πετάει πράγματα πίσω στις πελάτισσες.

Στο βίντεο φαίνεται η ανταλλαγή των πραγμάτων που εκσφενδονίζονταν, καθώς και ένα ποτό που έχει χυθεί στο πάτωμα. Η γυναίκα που φοράει ένα μαύρο φόρεμα, στη συνέχεια, παραλίγο να μπει μέσα από τον πάγκο του εστιατορίου κλωτσώντας τα πόδια της στον αέρα και χτυπώντας το προσωπικό που προσπαθούσε να την περιορίσει. Η άλλη γυναίκα που ήταν μαζί της άρχισε επανειλημμένα να χτυπάει τον υπάλληλο που προσπάθησε να την περιορίσει μέχρι οι άλλοι πελάτες να παρέμβουν για να προσπαθήσουν να τη σύρουν μακριά.

mndbhhff1

Η «μάχη» δεν μπορούσε να λάβει τέλος αν δεν ερχόταν η αστυνομία να σταματήσει την ένταση και την επίθεση των γυναικών στο προσωπικό. Οι γυναίκες στη συνέχεια συνελήφθησαν ενώ το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του καταστήματος αλλά και τα κινητά τηλέφωνα των πελατών.

Ένας εκπρόσωπος του εστιατορίου δήλωσε ότι επρόκειτο για μια δυσάρεστη κατάσταση για το προσωπικό και δεν είναι ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίζεται μια αντιπαράθεση και ένα παράπονο κάποιου πελάτη. «Ελπίζουμε ότι άλλοι πελάτες δεν ενοχλήθηκαν από το περιστατικό» ανέφερε μεταξύ άλλων.