Το γύρο των κινεζικών social media και όχι μόνο κάνει η φωτογραφία αυτής της γυναίκας που καταγράφηκε να κάνει τα ψώνια της στο Πεκίνο μισόγυμνη και χωρίς να φορά εσώρουχα.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζεται αφού το ίδιο το κατάστημα στο οποίο λέγεται πως φωτογραφήθηκε διαψεύδει την «είδηση» και μάλιστα ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο κινεζικό Weibo, κάτι αντίστοιχο του Twitter, στις 29 Ιουνίου, από έναν χρήστη που έγραψε στη λεζάντα: «Τώρα καταλαβαίνω γιατί σε εσάς τους κατοίκους του Πεκίνου αρέσει τόσο πολύ να ψωνίζετε στο συγκεκριμένο κατάστημα».

Στις φωτογραφίες φαίνεται η γυναίκα από κοντά και από πίσω να φορά μια γκρίζα μπλούζα αλλά όχι κάτι από κάτω, ούτε ρούχα ούτε εσώρουχα.

Λίγο αργότερα το ποστ κατέβηκε από τον ίδιο τον χρήστη που το είχε ανεβάσει. Η αστυνομία του Πεκίνου απαίτησε η φωτογραφία να διαγραφεί στις 30 Ιουνίου ενώ είχε ήδη όμως πάρα πολλά share.

Ορισμένοι υποψιασμένοι Κινέζοι ανέφεραν πως οι φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν επίτηδες για να προωθήσουν το συγκεκριμένο κατάστημα.

vrahs2 vrahs3