Ακόμα ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη γιγαντιαία επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας στο προάστιο του Παρισιού, Σαιντ Ντενί, δόθηκε κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Η 26χρονη Hasna Aitboulahcen που φέρεται να ήταν η ξαδέλφη του εγκεφάλου των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, του Abdelhamid Abaaoud, (Αμπτέλ Αμίντ Αμπααούντ) ακούγεται στο βίντεο, όπως και η στιγμή που η ίδια ανατινάχθηκε.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ότι άκουσε τους αστυνομικούς να κάνουν λόγο για μία γυναίκα με ξανθά, μακριά μαλλιά.

«Πιστεύω ότι μιλούσαν για την γυναίκα καμικάζι», υποστηρίζει ο μάρτυρας. «Της είπαν να δείξει τα χέρια της και να τα σηκώσει ψηλά και μετά ακούσαμε μία ισχυρή έκρηξη. Πιστεύω ότι ήταν αυτή που ενεργοποίησε την βόμβα. Πράγματι υπήρξε μία ισχυρή έκρηξη. Τότε άρχισαν οι πυροβολισμοί, δεν σταματούσαν»…

Στο βίντεο ακούγονται οι αστυνομικοί να τη ρωτούν «που είναι ο σύντροφός σου» και αυτή να φωνάζει συνέχεια «δεν είναι σύντροφός μου». Πέφτουν πυροβολισμοί, η γυναίκα πυροδοτεί τα εκρηκτικά και στη συνέχεια πέφτει βροχή πυροβολισμών.

Δείτε το βίντεο